ANNONS

Surt, sa räven

/

Pluto opposition Merkurius

Result, Excuse Me, Failure, Inability To, Unable To

För några veckor sedan stod jag på Arlanda och skulle resa. Trodde jag. Två andra som också reste var Solen i opposition Pluto. Det var ingen bra kombo för när man som resenär önskar svar, men inte får några.

De senaste dagarna så har Pluto i opposition Merkurius fått mig på lite surt humör. Detta är aspekten av en kraftfull motståndare och det kan man lugnt säga när jag nu försöker lotsa mig fram till rätt lösning när det gäller en hemsidas teknik.

Puh.

Merkurius håller på att vakna till efter sin retrograd, så snart vet jag att det klarnar. Jag ska bara djupandas i några dagar till och envist köra på.

Och så ser jag med GLÄDJE fram emot de fullkomligt otroligt vackra, härliga aspekterna som nästa vecka bjuder på. Då kommer baske mig ALLT att gå bra!

Imorgon skriver jag mer om detta men redan nu, gör er redo för en av årets bästa dagar i nästa vecka!

Kramar

Helena

1
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00