Horoskop vecka 32, 2019

Planethändelser 5- 11 augusti, 2019.

Heart, Cord, Suspended, Love, Together, Love Symbol

En underbar vecka!

Det finns några riktigt härliga dagar i den här veckan! Två för att vara exakt men de kommer sprida glädje och glans över hela veckan.

5-stjärnig lyckodag!

Detta kan mycket väl vara en av årets lyckligaste dagar: onsdagen den 7 augusti.

Solen i Lejonet möter Jupiter i Skytten. ALLT GÅR BRA! Det här glittrande mötet kommer sprida sig till både tisdagen och torsdagen. Det kan bli en riktigt härlig vecka detta!

Som ytterligare grädde på moset så väntar en annan, minst lika härlig aspekt, på torsdagen:

Lyckoplaneterna, Venus och Jupiter möter varandra.

Det kan inte bli bättre än så här!

Kärlek, Lycka, Socialt Liv, Pengar- det är liksom ingen hejd på härligheterna som väntar!

Jupiter framåt

På söndagen den 11 augusti rör sig Jupiter framåt igen. Detta efter att ha befunnit sig retrograd sedan den 10 april. Vi kan ha åstadkommit mycket på ett inre plan, när det gäller planeringen inför framtiden. Mogna beslut och överväganden kan verkligen ha tagits under de gångna månaderna. Vi kan ha nått viktiga insikter, till och med personliga genombrott. Nu är det dags att omsätta detta i praktiken!

Studieplaner, juridiska ärenden, anlitandet av en coach, tankar på att bo utomlands eller resa iväg under några månader- detta är några av de ämnen som äventyrsälskande Jupiter i Skytten gillar.

Kanske har du själv funderat i linje med några av dessa saker?

Merkurius tillbaka in i Lejonets tecken

Efter den senaste retrograden, då Merkurius backade tillbaka in i Kräftans tecken, så har nu Merkurius vaknat till liv och kämpar sig under veckan framåt igen. På söndagen den 11 augusti flyttar nyhetsplaneten in i Lejonet igen.

Det är så otroligt mycket härlig, varm Lejon-energi i luften och så Jupiters expansiva, tursamma touch på det. Wow, vad kan inte detta bli? Kärleksflirtar som sker snabbt? Kreativa drömmar som rivstartar? Extra mycket festligheter? En lottovinst?

Detta blir så kul- skriv gärna och kommentera vad som händer er under veckan.

Jag önskar er alla en underbar, magisk vecka!

Kramar

Helena

 1. Så spännande.
  Förra året köpte vi vår drömbostad för att verkligen följa drömmen om att starta eget. Till helgen kommer vi äntligen bli färdiga med renoveringen av bostaden och vi har redan fått 3bokningar :)

  1. Grattis! Vad roligt!

   Lycka till med er dröm!
   Kram
   Helena

 2. Ska titta på katter idag och imorgon onsdag! Känns ju som att vi kommer hitta våra blivande familjemedlemmar! :)

 3. Har känt av en summer sadness (saknar min lilla tvillingmamma i himlen:/) men min trygge (yngre!) stenbock är trofast och stabil. Vi har träffats i två år. Livet alltså, mamma dör och jag träffar en ny kärlek i sorgen. Samtidigt som jag inte kan släppa helt taget om min gamle speleman tvillingman(n)en i staterna.

 4. Lena skriver:

  Så glad jag blir över att läsa detta! Min äldsta dotter gifter sig på lördag och vi har en intensiv vecka med många släktingar från utlandet som kommer hit för att närvara vid bröllopet. Vädret ser ut att bli lite sämre men vad gör det om stjärnorna är med oss!

 5. Lisa skriver:

  Jag ska passa på att skicka iväg en jobbansökan till ett jobb jag inte tror att jag får men nu har peppat mig till att ha tillit till att jag kommer att klara av. Ska bli spännande att följa vad planeterna har att säga om detta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..