ANNONS

Jag har inte riktigt bestämt mig ännu…

/

Sommar med förmörkelser och merkurius retro följer mig ännu

Woman, Adult, Freedom, Vacation, Holidays, Jetty, Pier

Kära läsare!

Det är måndag och nu märks det att många börjar komma tillbaka från semestrar och lantställen. Stan fylls på med folk som inte bara är turister och bilparkeringarna tar slut på gatorna. (Så nöjd över att jag inte har bil :-) )

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska anse att hösten har startat eller om det fortfarande är sommarläge. Bägge delar känns knasiga.

Den röriga juli gjorde för min del att schemat blev helt omkullvält. Det behöver inte vara någon ko på isen men jag måste ta någon form av beslut för tider och nya hållpunkter.

Jag påminns om ett uttryck jag hörde en gång:

”Frustrationen är endast lika stor som förväntningarna”

Summeringen blir väl då kanske att ha noll förväntningar? I alla fall när det gäller reseplaner som ligger utanför ens egen kontoll (hej superförsening och avbokning).

Merkurius retrograd brukar bjuda på stopp med nya insikter. Även detta hände mig. Jag fick ta mig en rejäl funderar på en teknikfråga på nätet. Först var jag så frustrerad att jag såg rött och fick djupandas. Nu är jag tacksam för det. Alla motgångar erbjuder alltid en gynnsam lösning som, tycker jag, kan förvandlas till någon positivt i arbetssammanhang eller livet.

Så, på denna måndag, som kanske är starten för hösten, eller den sista semesterveckan, så bockar jag av närmaste ”att-göra”-projekt.

Men först tänker jag läsa Susan Millers härliga månadshoroskop för augusti. Efter juli så kan augusti inte bli annat än härlig. Särskilt denna fantastiska vecka!

(Vilket gör att jag kanske ska benämna denna vecka för sommarvecka i alla fall :-) )

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag, oavsett om ni återgått till jobb eller fortfarande har semester!

Kramar

Helena

3
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00