ANNONS

Denna dagen på passenheten

/

Snart redo att resa igen.

Smile, List, Tear Off, Happy, Joy, Smiles, Smiley

Kära läsare,

Så här sent på dagen är varken ni, eller jag, vana vid att jag publicerar men det har gått i ett idag.

En annorlunda liten övning som ändrade tidsramarna på icke-önskvärt sätt var när jag var klar, nyfönad och redo att gå ut och drar borsten en sista gång genom håret och upptäcker…

… att en experimentiellt lagd familjemedlem, DRÄNKT borsten i handtvål. Som dessutom innehåller någon krämvariant för extra torra händer. Så snopet att se det fina luftiga håret förvandlas till flottigt, genom ett ynka borstdrag.

Bara att börja om från början.

Eftermiddagsövningen bestod av att besöka passenheten. Tidsbokning eller inte så var det väntetid. Eftersom det inte finns så mycket mer att göra än att betrakta omvärlden så kan jag nog skriva en liten uppsats på ämnet ”9 klockrena sätt att få ditt spädbarn att panikskrika/gråta vid passfotografering”.

Så.

Jag kom hem senare än jag tänkte. Åt en pizza, modell större, på stående fot innanför dörren. Det hade jag inte heller tänkt men jag var så vansinnigt hungrig.

Jaha. Så här är vi nu.

Jag tar det med ett leende.

Inte så att dagen varit dålig. Bara med extra allt av det mesta. :-)

Imorgon hoppas jag på lite mer härlig känsla och mindre av extra ALLT. Håller tummarna för det, ha ha!

Hur har er dag varit?

Kramar

Helena

4
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00