Turhoroskop 7 (-8) augusti 2019

Solen (i Lejonet) trigon Jupiter (i Skytten).

Text, Type, Font, Typography, Typographic, Doodle

Så här kan stjärntecknen märka av tur och flöde i sina liv den 7-8 augusti 2019:

Väduren 21/3- 20/4

Din kreativitet kan öppna nya världar för dig idag. Du kan få en möjlighet att möta ett förlag, radiostation eller tidningsredaktion för att prata mer om dina idéer. Alternativt kan dina barn, eller barn i din närhet, inspirera dig och ge dig en dag fylld av tankar på att roa sig. Med Jupiter med i bilden kanske det handlar om ett kalas/festlighet i utlandet som är under planering, eller att ta emot utländska gäster.

Oxen 21/4-21/5

Goda nyheter när det gäller  ekonomi kan komma idag. Ett positivt bankbesked gällande ett hus/lägenhetslån är en variant. En annan är att någon i din familj hjälper dig ekonomiskt genom att ge dig en monetär gåva eller förskott på arv.

Tvillingarna 22/5-21/6

Möjligheten att slå samman dina påsar med någon annan, i kärlek eller affärer, kan visa sig idag. Detaljer som tidigare gett ”stopp” kan nu visa sig flyta på helt friktionsfritt. Du känner troligen stort förtroende för din kärlekspartner och/eller din tilltänkte samarbetspartner.

Kräftan 22/6-23/7

Någon som du har kontakt med när det gäller arbete (kanske är ni i samma bransch eller kollegor på jobbet) ger dig mycket positivt feedback och energi. Kanske får du lite av en ögonöppnare, på ett positivt sätt, när personen ifråga berömmer eller berättar något för dig. Det är mycket möjligt att ämnet som berörs har att göra med prioriteringar och livsvärderingar.

Lejonet 24/7-23/8

Du överöses med gåvor. I form av ett nytt perspektiv på livet. Eller ett dunderhärligt kärleksliv eller goda nyheter om din barn. Eller allt på samma gång. NJUT, Lejonet! Detta är en stor dag då du kan känna att mycket gällande ditt liv, faller på plats och ger dig lugn, kärlek och lycka.

Jungfrun 24/8-23/9

Du kan ha förberett en överraskning till din familj och idag är dagen då du är redo att visa dem! Idag kan du fira en boendefråga, en återhämtningsresa som nått sitt slut eller ett viktigt projekt i ditt liv som du klarat av, tillsammans med dina närmaste och käraste.

Vågen 24/9-23/10

Ett samtal med vän eller en grupp av bekanta kan få dig att känna dig så lycklig. Kanske för att du känner att de verkligen förstår dig eller för att de bringar fram det bästa i dig. Idag är också en superb dag för att dela med dig av dina kunskaper och intressen till andra. Det du har gjort, kan andra vilja göra också!

Skorpionen 24/10-22/11

Detta kan bli en riktig drömdag för din karriär. Något som du har väntat på länge, får grönt ljus. Och, pengarna som följer med paketet är precis allt det du hade önskat, eller så får du en titel eller utmärkelse som du länge trånat efter.

Skytten 23/11-22/12

Dags att ta ett stort kliv i en ny riktning! Om det är någon som är bra på det, så är det du Skytten. När du lyfter blicken från det som kan ha blivit trist eller invant så kan du se att det finns så många andra sätt att följa dina drömmar. Kanske går de möjligheterna via utlandet, ett universitet eller att bara våga tänka i nya banor.

Stenbocken 23/12-20/1

Skyddsänglar, finns de? Ja, idag kan du få ett eget exempel på hur en omtänksam person träder fram för att hjälpa dig ekonomiskt. Du kan få ett tips som hjälper din ekonomi eller assistans från ”bakom kulisserna” som ger dig FLÖDE.

Vattumannen 21/1-18/2

En illusion eller ett livsmål som du delar med din kärlekspartner kan visa sig närmare än du trott för att gå i uppfyllelse. Du och din partner kan fira med gemensamma vänner som delar och förstår er dröm. Det är också möjligt att någon i din bekantskapskrets träder fram som en potentiell ny kärleks- eller affärspartner. Drömmar, mål, vänner och kärlek, hänger ihop idag!

Fiskarna 19/2-20/3

Veckans härligaste dag för nyheter om ditt arbete, eller, om du inte arbetar, en chans att få koll på en vinnande struktur när det gäller hälsa och vardagsrutiner. En förstående läkare kan ge dig ny ”ordning och reda” bland begrepp och behandlingar. Alternativt kan en medarbetare/anställd vara den som öppnar dörrarna för dig till en ny spännande tjänst eller prestigefylld utmaning på arbetet.

 1. Hmm…den 7:e åkte jag in akut till sjukhus pga yrsel o ojämn puls, fick veta att jag har blåsljud i hjärtat. Lejon kan ju få problem med hjärtat har jag läst…men tur i oturen att jag fick reda på det i alla fall.

  1. Hej Cecilia!
   Vi som är Lejon eller Lejonascendenter kan nog ha varit lite känsliga för de rådande energierna. En känsla av utmattning och ökad puls/hjärtklappning har fler än ett Lejon rapporterat om. Även undertecknad… Men, bättre att ha fått reda på hur läget ser ut och kunna anpassa livstil därefter. Med Saturnus i Lejonets sjätte hus för bl a hälsa, så är det dags att på allvar lägga upp en vettig daglig rutin för att må bra och återhämta sig.

   All värme, kraft och hälsa till dig och lycka till,
   Kram
   Helena

   1. Hej Helena!
    Tack för dina vänliga ord!💐 Jepp har tagit Saturnus fingervisning på allvar, nu vid 50+ är det verkligen dax, läser/följer MM också, det var tack vare dig 🌟när du tipsade om hans böcker, tänkte att du som verkar så vettig om du läser o mår bättre så….“I’ll give it a try”
    Keep up the good work!👌🌻🌞✨
    Varma hälsningar o allt detBÄSTA till dig!

 2. Malin skriver:

  Hahaha! Med tanke på att den 7e innebar inställda tågavgångar och stora förseningar, så håller jag tummarna för att den 8e kan leverera…
  Lejon med acc i vågen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..