ANNONS

Annas ord- balsam för själen

/

Tänk att ett samtal kan få allt att kännas ”nytt”! Inlägget kan tolkas som reklam men ingen ersättning utgår till mig. Det är endast ett underbart tips från mig till er denna astrologiska lyckodag.

Thank You, Neon Lights, Neon, Advertising, Lighting

Innan jag fick upp fredagens tarotinlägg, pratade jag med Anna Stomsi. Jag hade funderat på det länge och känt att nu ville jag ha ett samtal med ett medium.

Det är något särskilt när en ny termin ska starta och man ska satsa på vissa vägar och jag ville landa i vissa saker.

Annas bakgrund, en mix av akademiker och spiritualitet, är precis my cup of tea. Vi använder samma ord och ser lika på mycket.

Solen sken när jag ringde till Anna och jag blev förvånad över att hon ens svarade. Jag hade inte bokat tid. Jag var beredd på en telefonsvarare eftersom hon alltid har bokningar. Men idag, var det min lyckodag.

Och, wow! Samtalet var helt magiskt. Bara hennes lugna röst… En rolig sak var att det var supersoligt och vackert när vi började prata. När vi la på var himlen helt svart och ett rejält skyfall gjorde att jag kort därefter blev fast i entrén till ICA. Utan paraply.

Våra starka energier som gick samman, tänkte jag skämtsamt. :-)

Samtalet bekräftade bara det jag redan hade i huvudet men ibland måste man bara få höra det från någon annan. Lättnad! Det är verkligen en lyckodag idag. Tänk att ett samtal kan förändra energivibbarna så markant! Det känns som att börja om på nytt.

Hela den här veckan har det skett en stor förändring i mitt inre och det har både tagit bort onödig stress och lett till ändringar i mina planer. Men det flyter efter de här insikterna.

Tack Anna för din förmåga att jobba med andevärlden precis på det sätt som de vet når fram till mig! ;-)

Jag önskar er alla en fortsatt härlig fredag!

Kramar

Helena

PS. Om du också vill prata med Anna så dröj inte utan hör av dig idag, hon berättade att hon redan är nästan fullbokad i augusti. Det är fler än jag som söker andlig vägledning inför hösten efter en sommar som präglats av förseningar och oväntade förändringar…

2
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00