Fredagstarot 9 augusti 2019

Tarotkort för dagen!

Välj ditt kort för dagen och scrolla ned för kortets budskap!

Från vänster:

Ess i Bägare:

Bägaren på kortet svämmar över av kärlek och medkänsla. Idag kan du få känslan av att du står i det härliga flödet av glädje och kärlek. ALLT kan kännas som kärlek idag.

Idag kan bli en viktig dag då du bestämmer dig för att öppna ditt hjärta och bara följa dina känslor. Det behöver inte bara vara på ett kärleksmässigt plan. Du kan också känna att du är redo för att ta emot omtänksamhet, knyta an till andra människor och lyssna till din magkänsla. Ett ess antyder att något nytt kommer in i ditt liv. Som ett erbjudande till dig. Men det är upp till dig om du ska tacka ja till att utvecklas mer både spirituellt och emotionellt.

Var redo för att ta emot en ny typ av relation in i ditt liv, och hjärta. Antingen det rör sig om en ny kärlekspartner, en ny vänskap eller en ny familjemedlem (ett ess i bägare kan betyda nyheter om fertilitet/graviditet och födelse). Njut av det härliga flödet av blommande kärlek, nya sätt att känna lycka och, kanske, ge uttryck för en kreativ förmåga som du älskar att ägna tid åt. Det ditt kreativa sinne föder idag kan ge dig oerhört stor tillfredsställse. Du kommer också notera att ju mer du ger, desto mer får du tillbaka. Dela din omtänksamhet och glädje med andra för att smitta dem med din härliga energi!

KärleksparetKärlek i dess renaste form finns i ditt liv. Typiskt sett visar kortet på en kärleksrelation men det kan även ta sig uttryck i en stark kärlek mellan familjemedlemmar eller vänner. Om du är singel kan kortet antyda ett möte med en själsfrände eller en känsla av total harmoni och lycka med din stadgade partner. Kärleksparet visar också på möjligheten att vara sann mot sina ideal och värderingar och välja livsväg i enlighet med sina önskemål.

I en relation med en annan person eller i relationen med dig själv. Älska dig själv. Hedra dig själv. Och agera utåt i livet, utifrån den självkärleken. Då finner du rätt väg där du blir lycklig och hittar balans.

Lyckohjulet

Detta kort är även känt som Karmahjulet. Livet går i cykler och ger oss upp- och nedgångar. Det tumlar runt och kan snabbt vända. Det är våra handlingar som dömer oss. Det vi ger ut, kommer tillbaka på oss på något sätt. Vår lycka hänger på oss själva. Ett sätt att tolka Lyckohjulet är att säga att man ska anamma kraften i att leva varje dag. Att vara närvarande och lycklig för det man har, för livet kan förändras fort. Om du har gått igenom en svår period i livet så kan hjulet antyda att du snart står inför en vändning till det bättre. Oväntade händelser kan ge dig en nystart eller möjligheter som du inte hade kunnat förutse. Lyckohjulet betyder generellt att livet är som en tombola och att det bästa vi kan göra är att ha tillit till att det som sker oss, är för vårt bästa. Som en spirituell vägvisare som föser oss i den riktning vi ska gå. Vilka tecken eller händelser som tyder på förändring kan du se i ditt liv idag?