Fredagstarot 16 augusti 2019

Tarotkort för dagen. Välj ditt kort!

Vad säger dig kortet idag?

fre 16 augusti 2019

Rättvända kort längre ned >>>

 

 

fred 16 augusti 2019

Från vänster:

Kung av Stavar:

Du har en stor vision och du är redo att gå vidare med den. Likt en Kung som har ett följe och ett folk som kan hjälpa honom att förverkliga sina mål, för landets bästa, så har också du hjälp med att förverkliga dina ambitioner. Du framstår som en ledare och det attraherar personer som vill arbeta tillsammans med dig eller verka för samma mål. Idag kan, alternativt, en ny möjlighet visas eller erbjudas dig. Du är redo att axla ansvaret och stark nog att klara ut de utmaningar som följer med det nya. Tänk långsiktigt och var lika säker som den ståtlige , framgångsrike kungen på att du kan få varenda en av önskningar uppfyllda!

Ess i Svärd:

En ny våg av tankar och idéer sveper in i ditt liv. Var beredd på att ta in nya perspektiv. Svärdet symboliserar framgång och att man gör något med kraft. I bakgrunden av kortet syns bergstoppar som antyder att du kan komma att behöva lita till din mentala styrka för att ta dig framåt. Men du har alla chanser att nå framgång med det som du startar nu. Följ en ny väg och lita till din påhittighet. Du uppmanas att starta ett nytt projekt där alla dina idéer och kreativitet får fullt utlopp. Anmäl dig till en skrivarkurs, satsa på ett kommunikativt jobb eller köp biljetter för att resa.

10 i Bägare:

Det här kortet signalerar att du befinner dig tillsammans med personer som du har en särskilt stark relation eller koppling till. Det kan vara din närmaste partner och dina barn. Likt paret på bilden så strålar livet emot er alla. Regnbågen symboliserar att det svåra ligger bakom dig och att du kan njuta av allt det goda, och kärleken, som du har. Om du befinner dig i en ny relation kan samtal om att gifta er, flytta ihop eller skaffa barn komma på tal idag. Det känns så hoppfullt och härligt! Kanske upplever du det som att du sluter en viktig livscirkel och börjar känna dig hel igen. Följ ditt hjärta och du kommer att hitta rätt väg.

 1. Nina skriver:

  Valde mitten kortet
  Än en gång ett ytterligare bevis på att jag är på rätt väg ❤️

 2. oxen skriver:

  Valde vänstra kortet – kung i stavar. fick under fullmånen igår ett oväntat jobberbjudande som jag är sååå peppad på! / Månlejon

  1. Lena skriver:

   Grattis! Lycka till!

 3. Lena skriver:

  Tack, valde kortet i mitten!

 4. Kamila skriver:

  Tack Helena!
  Gillar verkligen FREDAGSTAROT.
  Trevlig helg !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..