Hur kan vi göra nytta?

Planeter in i plikttrogne Jungfrun

Fruit, Watermelon, Fruits, Heart, Blueberries

God Morgon kära läsare,

Den här veckan rör tre planeter sig in i Jungfruns tecken. Mars startade redan igår, Venus kommer efter på onsdag och på fredag är det Solens tur.

Frågan är inte vad andra kan göra för oss, utan hur vi kan göra nytta för andra?

Jungfrun styr över det sjätte huset där service och pliktkänsla finns. Är vi nu redo att göra allt det där ”tillnyktrande” som väntar efter en ledig sommar?

För de allra flesta handlar det om att få ordning på veckans schema: dealisk uppstigningstid för att inte stressa för mycket, träningstid, bättre kostvanor och en chans att få ordning inför skol- och jobbstart. Jungfrun älskar renlevnad och detox av kroppen. Dags att maxa kroppen med frukt och grönsaker!

Jag gissar också på att fler än en av oss ger sig på en liten utrensning av garderoberna för att få rum med kläder som vi faktiskt KAN ha och som fungerar för den kommande årstiden.

Förvånas inte om en påfallande lust att städa på skrivbord och skapa prydligt märkta filer eller pärmar för räkningar eller andra typer av dokument, gör sig påmind nu. Lite som inför skolstarten när man var 7 år- fint inslagna böcker och nya pennor och sudd. :-)

Ordning och reda, hälsa och koll på läget!

Jag ser också redan fram emot det härliga planetmötet på onsdagen också: Merkurius trigon Jupiter. GODA NYHETER och tur med dokument/avtal/kommunikationsprojekt! Kan kännas av redan idag och imorgon också… ;-)

Jag önskar er alla en fortsatt fin måndag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..