Digital She Boss- snart öppnar dörrarna!

Inlägget innehåller reklam för min onlinekurs Digital She Boss.

Väntelista_cover

Kära läsare,

Som jag har väntat på att skriva det här inlägget! Under våren och sommaren har jag spelat in videor, skrivit och skrivit och skapat grafiskt material för att lära er som önskar exakt hur jag gör för att skapa webbkurser.

Nästa fredag, på den magiska nymånen, öppnar jag anmälan till kursen!

Detta är en massiv kurs. I dagsläget har jag laddat upp 20 olika filer. Allt det jag har lärt mig sedan jag startade den här webbkurs-resan för snart exakt ett år sedan, kommer finnas med:

  • Smarta tekniklösningar
  • skattetekniska funderingar (oh ja, sådana är viktiga att ta med också!)
  • SNIK-varianten, hur man startar med så lite ekonomisk satsning som möjligt utan att tumma på en proffsig look (Ja, det är helt möjligt att starta på en ”daglig kaffebudget”!)
  • hur man får automatiska mailsysten att ”tala” med hemsidor, landnings/säljsidor och utskicka av gratiskkurser.
  • Marknadsföring och lansering- hur sjutton gör man för att bygga en maillista och NÄR gör man det?
  • Och sist, men inte minst, när kommer pengarna?

Det är verkligen det roligaste arbete jag har haft, att skapa webbkurser. Det ger en frihet som är obetalbar och det ger en möjlighet att skapa en inkomst på det man kanske hittills bara sett som ett intresse eller en sidoverksamhet. Eller kunskap som man redan använder i sitt arbete men vill få mer inkomster av.

För er som väntat på den här kursen så är det nu dags att hålla lite extra koll.

Om du verkligen inte vill missa något så kan du anmäla dig till min gratiskurs eller min väntelista för Digital She Boss. (Notera att det på min hemsida även finns en anmälan till väntelista på engelska. Dock är den kurslanseringen inte aktuell förrän senare. Inget mail går alltså i detta läge ut till de som är anmälda på den engelska listan.)

I övrigt: håll utkik här nästa fredag den 30 augusti. Jag planerar att fira lanseringen och slutförandet av arbetet med denna webbkurs, min första STORA kurs, med ett erbjudande som är helt GALET!

Om ett år kan det vara just du som har ”kopierat” min resa och skapat en guldkant på tillvaron eller kanske helt ersatt din vanliga inkomst med den från en webbkurs.

Spännande!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

LOADING..