Kärlekshoroskop 21 augusti-14 september, 2019

Venus i Jungfruns tecken. Så här påverkas stjärntecknens kärleksliv.

Couple, Kissing, Lying, Relaxing, Together, Happiness

Kära läsare,

Igår flyttade Venus in i Jungfruns tecken. Det betyder att Venus vackra, kärleksfulla energier berör alla stjärntecknen på olika sätt.

Min ”lathund” visar var i horoskopet Venus färdas. Läs gärna för båda ditt sol- respektive ascendenttecken. Det ger en mer personlig tolkning.

Grattis till Jungfrun som får uppleva mer kärlek, flirt och härligheter!

Väduren: Romantiska Venus reser genom ditt sjätte hus och plötsligt blir det väldigt attraktivt med en kärlekspartner som är en riktig hejare på att fixa, ordna och ta hand om det praktiska. Någon som du kan luta dig emot och dela ansvar och plikt med.  Om det varit rörigt i ditt kärleksliv kommer Venus här att hjälpa dig att få rätsidan på hur du ska ha det. Singlar som tar hand om sig och ordningen i sitt liv kommer attrahera nya kärlekspartners-hej gymflirt eller ett möte med en person som har koll på de små detaljerna!

Oxen: Venus besöker ditt femte hus och nu hamnar kärlek, romantik och härliga tider tillsammans med en partner eller date högst upp på din händelselista. Lägg till lite glamour i livet kärleken strålar än mer. Överraska eller bli överraskad med ett fint restaurangbesök. Res med din kärlek eller träffa en ny spännande person på en resa eller i samband med en hobby som du älskar. En önskan om en graviditet eller ett plus på stickan kan ge en extra känsla av lycka.

Tvillingarna: Venus rör sig genom ditt känslomässiga fjärde hus. Hej nostalgitrippar! Kanske återkommer en kärlek från förr eller så tänker du mycket på en kärlek du en gång hade. Ditt hem står i centrum för kärlekslivet och samtalen kring det. Barn, flytt, renovering eller första mötet med din partners familj är sådant som kan ge dig glädje och förväntan under den här perioden.

Kräftan: Venus passerar genom ditt tredje, kommunikativa hus. Kärleksfulla sms, mail och brev samt konversation med en kärlekspartner eller date får fart. Om du är singel och letar efter kärleken kan chattar och onlinedating föra med sig någon speciell. Vänner kan också vara de som introducerar dig för en ny person som verkligen känns helt rätt.

Lejonet: Venus besöker ditt andra hus av personliga värderingar och inkomster och pengar. Plötsligt handlar kärlek mycket om säkerhet. Att sitta i orubbat bo, både ekonomiskt men också på det sättet att du känner dig trygg i att dina värderingar och önskemål respekteras. Goda nyheter om din ekonomi (du får mer av den varan nu) och en säkerhet i det du önskar dig i livet påverkar ditt kärleksliv. Du uttrycker dina önskningar med klarhet vilket kan ge dig och en kärlekspartner/date en riktig kick.

Jungfrun: Med Venus i ditt första hus strålar du mest av alla stjärntecken under den här perioden! Du har ”it-känsla” över dig. Du ser bra ut och klär dig mer exklusivt, satsa absolut på något fint till garderoben! Känslan blir lyxig och elegant när Venus befinner sig i ditt första hus. Det är en utmärkt tid för att bli uppvaktad. Både av främlingar som tittar efter dig och en partner som attraheras av dig på ett ”nytt” sätt. Du kan dock känna dig oerhört självständig i allt detta, som om du vet att du klarar dig alldeles utmärkt utan en partner!

Vågen: Kärleksplaneten rör sig genom ditt tolfte hus av drömmar och återhämtning. Någon som verkar oerhört spännande, som i en fantasi, kan attrahera dig enormt. Men är det hållbart i längden och lika romantiskt i en vardag? Lita inte på första intryck! Stadgade Vågar når en tid då man läker och glömmer gammal osämja. Förlåtelse är en stor del i denna process. Satsa gärna på en resa eller något speciellt bara för dig och/eller din partner för att ge förnyad kraft och harmoni till er relation, oavsett om det varit bråkigt och tufft eller bara för lite tid tillsammans tidigare.

Skorpionen: Venus i ditt elfte hus kan få gnistor att slå mellan dig och en vän eller någon som du möter via en klubb eller organisation du tillhör. Det hela känns väldigt platoniskt. Ni värnar båda om er frihet och är beredda att ge varandra mycket självständighet. Singlar ska absolut prova på onlinedating under den här perioden! Vänner och bekanta, såsom en kompis facebook-vän kan vara den som du letat efter. Stadgade Skorpioner vill röra sig mer fritt och lägga mindre fokus på relationen. Den Skorpion som har en partner som är okej med mycket frihet i relationen, är en lycklig Skorpion nu.

Skytten: Venus besöker ditt tionde hus och nu kan det gå hett till på kontoret eller på ett event i din bransch. Du attraheras av tanken på långsiktig stabilitet och en person som personifierar någon som ”är lyckad”. En person som har sitt på det torra med bra jobb och tryggt liv. En person som är äldre än du kan få det att fladdra i magen på dig. En politiker eller en hög chef kan attrahera dig. Stadgade vill tala om planer på att befästa banden med sin kärlek än mer: bröllop, planer på barn och att verkligen mena allvar med varandra är det du vill höra!

Stenbocken: Venus i ditt nionde, internationella hus, antyder att kärleksmöjligheter kan dyka upp med en utlänning eller på en resa. Andra alternativ för singlar är på universitet och lärosäten samt med en advokat/jurist, författare eller coach. Någon som kan förför dig med alla sina kunskaper och världsvana sätt. Stadgade: res tillsammans eller planera för det. Mer äventyr och ”lev för dagen”- attityd ger dig och din kärlek mer harmoni och lycka.

Vattumannen: Dags att byta nycklar eller samäga något med din partner? Med Venus i ditt åttonde hus, alias huset för gemensamma tillgångar, kan samtal om att ena er rent ekonomiskt bli viktigt för dig. Graviditet, delandet av inkomster, bostad eller bidrag eller låneansökningar är samtalsämnen som är på dina läppar när du talar med en kärlek. Förlovning och bröllop likaså. Singlar kan springa in i någon som är oerhört passionerad och dramatisk. Det är klara latinolover-vibbar över personen ifråga. Härligt med passion och röda rosor, se dock upp för svartsjuka.

Fiskarna: Nu väntar ro och harmoni i kärlek och socialt liv. Venus i ditt sjunde hus ger dig en glädjens tid då kalas och firanden med nära och kära blir fler än vanligt. Det är en perfekt tid för att fira en kärlekshögtid, såsom ett bröllop eller förlovning. Singlar kan möte någon med stor framtidspotential. Riktigt äktenskapsmaterial! Stadgade roar sig tillsammans och mår toppen av att vara ute och umgås mer med sina närmaste vänner och familj. Fiskarna blir väldigt populära i umgängeskretsen så håll schemat öppet för kul inbjudningar i augusti/september!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..