Horoskop vecka 35, 2019

Planethändelser den 26 augusti- 1 september, 2019

Balloon, Heart, Love, Romance, Sky, Heart Shaped, Red

Detta är en HÄRLIG vecka! Idel fina aspekter skänker oss magi, kärlek och en grandios nystartsmöjlighet!

Låt oss ta det från början:

Kärleksöverraskningar

På måndagen den 26 augusti tar Venus och Uranus varandra i handen i en trigon. I mitt nyhetsbrev liknande jag detta möte vid att en samling kärleksänglar svävar in över våra liv. Det kan hända vackra saker i både kärlekslivet och sociala sammanhang. Oväntat och överraskande, eftersom det är Uranus som synkar med Venus! Markera den här dagen som en GLAD dag!

Personliga genombrott väntar

När vi går vidare i veckan kommer vi sedan till onsdagen den 28 augusti. Denna onsdag ser helt förtrollande ut! Mars (snabba händelser och mod i bröstet) bildar en trigon till Uranus. Jag föreställer mig det här mötet som en dag då man kan uppleva att ridåer som man väntat på ska dras undan, också gör det. Och de blottar helt nya livsmöjligheter. Detta kan bli en banbrytande dag!

Merkurius byter tecken

Merkurius flyttar in i analytiske Jungfrun på torsdagen den 29 augusti. Flitigt och noggrannt sätter tonen för hur vi använder vårt intellekt och vår förmåga att skapa ordning och koll på livet, jobbet och träningen. Merkurius är dessutom Jungfruns styrare och trivs alltså allra bäst ”hemma”. Då kommer Merkurius smarta, kommunikativa förmåga till sin rätt på bästa sätt.

Årets vackraste nymåne!

Det är fyrverkerier och glädje kring ALLT det som sker på fredagen den 30 augusti! En nymåne på grad 7 i Jungfrun ger oss en strålande chans att starta ett nytt kapitel i våra liv.

Så många planeter samarbetar med och ger extra energi och möjligheter till denna nymåne. Det är rent vackert! Solen, nymånen, Merkurius, Venus, Uranus OCH Saturnus och Neptunus.

Denna nymåne har allt vi kan önska oss för att börja på nytt- särsilt med betoning på Jungfruns ämnen arbete och hälsa. Saturnus lovar oss stabilitet kring det vi startar.

Under de 10 dagar som följer efter nymånen kommer MASSOR att ske och det lär göra oss glada och nöjda. Som manna från skyn!

Solen och månen befinner sig i en trigon till Uranus= TUR!

Använd fredagen den 30 augusti till att skapa framgång i ditt liv antingen det handlar om att visa upp din talang/kunskap, satsa på en hobby eller intresse, börja en ny livsstil eller att starta ett nytt företag.

Allt det vi gör är välsignat vid denna nymåne!

Så himla påhittigt och händelserikt!

Söndagen den 1 september bjuder oss på idéer och nya intryck. Detta tack vare ett möte mellan Merkurius och Uranus. Nu är vi öppna för nya idéer och sätt att ta oss an livet.

Våra planer gällande framtiden och för vår karriär har samtidigt all önskvärd hjälp av stabile Saturnus.

Men, även kärlekslivet får ju samma dusch av stabilitet. Dags för samtal om att flytta ihop, förlova sig, gå mot altaret eller ta ett nytt stort steg i en ny relation?

Åh, vad jag tror att ni kommer gilla det som sker under vecka 35!

Jag önskar er alla en riktigt underbar, magisk vecka!

Kramar

Helena

 1. Jag har idag fått instruktionen om att möta min sambo på Arlanda efter jobbet..! Vi firade 10 år i onsdags så nu är jag väldigt nervös!
  Kram och tack för dina fina horoskop!

 2. inger skriver:

  Kul jag kommer att ha den på min jupiter, jag hoppas det betyder mycket tur och att det äntligen skall det vända till det bättre. Tackar Helena

 3. 😇 Tack fina 🌷 🌷 🌷

 4. Jane skriver:

  Tack Helena, du är så inspirerande🙏😇❤️

 5. Yvonne skriver:

  Hej, hoppas lite av allt detta underbara kommer.
  För i den gångna veckan har det kommit tråkiga samtal.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..