Veckohoroskop den 26 aug-1 sept 2019

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 35, 2019

Väduren 21/3- 20/4

Din kärlekspartner eller nye date överraskar dig på måndagen.  Goda nyheter om pengar är också möjliga. På onsdagen tar du ett stort steg i livet. Du är förändringssugen, och SNABBT ska det gå! Fredagens nymåne ger dig en glittrande chans att göra om vardagen så att du känner att du har koll på läget och mår bra. Samtidigt känner du att helgen ger dig en känsla av att veta i vilken riktning ditt kärleksliv går. Framtidsplanering ger dig lugn!

Oxen 21/4-21/5

Stora förbättringar i kärlekslivet väntar. Markera måndagen och onsdagen som mycket speciella dagar. Nymånen på fredagen kickar igång allt det som ger dig glädje och må-bra- känsla i livet. En ny romans kan komma in i ditt liv om du är singel. Eller en ny era av ”nyförälskelsetid” om du lever i en stadgad relation. Detta är en mycket fertil nymåne. Drömmer du om barn? Då har du ditt magiska datum. För övriga så kan goda nyheter om barn eller intressen och kreativitet stunda.

Tvillingarna 22/5-21/6

Dags för nya tag och möjligheter avseende ditt boende och familjeliv?Den här veckan är som rena krutet för en sådan plan. Se vad som sker på måndagen! Du kan ta raska beslut redan till onsdagen. Fredagens nymåne följer helt samma linje och hastigt och lustigt kan septembers första vecka bli din stora förändringsvecka när det gäller emotionell stabilitet, hem och boende.

Kräftan 22/6-23/7

En kontakt över internet ger dig ett pirr i magen på måndagen-onsdagen. En flirt eller en onlinekurs eller nätverksmöjlighet tycks vara inblandat. Oväntade pengar kommer på torsdagen- fredagen. Du hade inte förväntat dig detta! Nymånen på fredagen är en 5-stjärnig dag då du kan starta ett nytt kapitel i livet avseende hur du använder ditt intellekt och dina kunskaper. Gör dig beredd på en strid ström av information att ta ställning till under de 10 påföljande dagarna efter nymånen. Ett flertal kortare resor kan bli aktuella.

Lejonet 24/7-23/8

Du befinner dig i en väldigt tursam tid för din ekonomi. Du har inte haft sådan tur på två år! Din karriär fattar närmast eld. På måndagen- onsdagen får du se bevis på att du har chefer och bestämmande personers, gunst. Du får stöd och uppbackning och MER pengar. Singlar har tur i kärlek på torsdagen och fredagen. Stadgades kan uppleva att partners är stressad och det påverkar kärlekslivet. Nymånen ger dig en magisk chans att börja en nya era i ditt liv. Du får alla möjligheter att nå den framgång och det liv du drömt om. Pengar flödar in from fredagen!

Jungfrun 24/8-23/9Detta är en stor vecka för dig. Det är ditt tecken som står i centrum för allt som sker. Måndagen bjuder dig glada överraskningar både vad gäller kärlek, utbildningsmöjligheter och pengar. Tempot trissas upp än mer på onsdagen- passionerat och kanske en fin, oväntad monetär gåva.

På fredagen dyker en möjlighet upp att forma om hela ditt liv, på DINA villkor. GRATTIS till allt det vackra!

Vågen 24/9-23/10

Din styrare  möter upp med Uranus på måndagen= en chans att göra något kul med ett barn eller bara njuta av livet landar i oväntat i ditt knä. En kärleksöverraskning väntar på onsdag. Du njuter av det som sker. En ny, hemlig plan inför framtiden tar form med start på fredag. Du anar en eftertraktad stabilitet och lugn.

Skorpionen 24/10-22/11

En oväntad möjlighet att förändra ditt boende eller kärleksliv dyker upp på måndagen och kommer sväva över veckan. Du tänker i nya banor. Vågen av förändring påverkar även dina träningsrutiner och ditt arbete. Om du har en jobbintervju är onsdagen är mycket bra dag för att få igenom dina villkor. På fredagen kan en ny vänskap eller kontakt med likasinnade blomma när du börjar en ny kurs eller väljer att satsa på ett intresse.

Skytten 23/11-22/12

Hösten har dragit igång med en tung arbetsbörda- samtidigt som du älskar jobbet. Kom ihåg att sålla bort alla onödiga ”måsten”. Nyheter om jobb och hälsa väntar på måndagen. På onsdagen får du igenom alla dina önskemål i en karriärrelaterad situation. Högre lön! På fredagen börjar en helt ny era för dig och ditt arbete. Det ser mer tidseffektivt ut, som den vision som du har siktat mot det senaste året. Det kommer påverkar din hälsa positivt när du kommit in i de nya rutinerna.

Stenbocken 23/12-20/1En härlig familjemiddag eller bjudning ger dig en mysig måndag. Kanske firar du/ni en fråga gällande pengar och ditt hem. En möjlighet att bli mer kreativ, hemifrån flödar in i ditt liv på onsdagen. Kärlekslivet ser väldigt positivt ut på torsdagen-fredagen. Planerna på en ny utlandssemester hägrar på fredagen. Varför inte planera långsiktigt inför jul/vår eller sommaren 2020 redan nu?

Alternativt kan det vara en utbildningsmöjlighet som ger dig allt det du hade önskat inför framtiden.

Vattumannen 21/1-18/2

Din styrare möter harmonins och lyckas planet på måndagen. En fråga kring familj och bostad kan få en oväntad magisk, ny möjlighet. Nyheter från ett syskon eller från en granne kan leda till att du hastigt får skriva under papper eller ett kontrakt på onsdagen. Fredagens nymåne ger dig en chans att se över ekonomi som du delar med någon annan. Skatter, skulder och lån- nu får du en chans att få koll på läget och känna att du sitter tryggt ekonomiskt. Helgen ser även härligt social och/eller romantisk ut. Otippat men härligt! Om du känner att det är dags att preppa kroppen med vitaminer ska du göra det vid nymånen också.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får ett besked som du inte hade förväntat dig på måndagen. På onsdagen får du upp ögonen för ett nytt sätt att hantera din ekonomi. Du kan genom att tänka i nya banor, uppfinna en egen väg framåt. Från och med torsdagen så slår kärleken till på ovanliga ställen. Platser där du inte normalt skulle tro att man kunde finna kärlek. Håll ett öppet sinne! Nymånen på fredagen ger dig kraft och nyheter som berör din romantiska status. Om du är singel så kan en inbjudan eller nyheter om planering inför en fest, dimpa ned i brevlådan. På söndagen laddas du av alla nya intryck och idéer och funderar mycket kring känslor och dina familjerelationer.