Digital She Boss- Supererbjudande!

Inlägget är ett reklaminlägg för min onlinekurs ”Digital She Boss”. Kursen för dig som vill skapa, marknadsföra och sälja webbkurser.

Digital She Boss

Nu är det äntligen dags! Anmälan till Digital She Boss är öppen!

Kursen är helt onlinebaserad och startar den 28 september. Man kan studera i helt egen takt eller sluka allt material omgående från och med den 28 september.

Anmälan är öppen från och med idag och till och med den 3 september.

Sedan jag började skapa och lansera webbkurser för exakt ett år sedan (Jag använde nymånen i jungfrun för ett år sedan. Samma nymåne som vi har idag) så har jag fått många frågor av läsare och kursdeltagare om HUR jag gör för att skapa proffsigt material (trots noll grafisk design-vana), hur jag marknadsför kurserna, hur jag kopplar ihop ett automatiskt system som arbetar för kursen, och för mig, oavsett vad jag gör.

Alla de här frågorna har jag försökt att besvara i Digital She Boss.

I sex moduler så går jag bl a igenom val av ämne, hur man skapar fina PDF/listor/E-böcker, maillistor, plattform, säljsida och automatisk mailsystem och lanseringsinformation.

Materialet består av videor (jag visar er på min skärm hur det ser ut inne i systemen för att göra det så lätt som möjligt att förstå allt) övningsmaterial och workbooks.

Är du intresserad av att göra samma resa som jag- skapa en guldkant på tillvaron genom att sälja kunskap som du redan besitter?

Då ska du inte missa mitt supererbjudande som pågår under denna, och ENDAST denna, period: 30 augusti- 3 september 2019. Jag har sänkt priset rejält för att fira lanseringen och för att så många som möjligt ska ha möjlighet att lära sig detta fantastiska system till en rimlig penning.

Här finner ni mer information!

Varmt välkomna!

Kramar

Helena

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..