Fredagstarot 30 augusti 2019

Vad sker dig på nymånen, enligt tarotkorten? Inlägget innehåller reklam för min onlinekurs Digital She Boss.

***Idag startar anmälan för Digital She Boss- hur du skapar, marknadsför och säljer din webbkurs. Anmälan är öppen den 30 augusti-3 september. Jag firar lanseringen med ett superkampanjerbjudande- missa det inte om du vill skapa webbkurs!***

Tarot, Magician, Magic, Witch, Occult, Destiny

fre 30 aug 2019

Välj ditt kort och scrolla ned för ditt budskap!

Glad fredag!

Kramar

Helena

 

freda 30 aug 2019

Från vänster:

6 i Stavar:

Grattis! Du nått en viktig milstolpe och skördar du frukten av ditt arbete. Framgång på arbetet, med pengar eller en personlig satsning som du har gjort, belönar dig. Omgivningen ger dig bekräftelse på att du har nått en seger och ett genombrott. Du kan få ett pris eller en utmärkelse, eller vinna en tävling. Du utstrålar styrka och talang. Använd den här dagen till att ge dig själv ytterligare chanser. Håll dig framme. Visa upp dig och dina förmågor. Var stolt och tacksam för allt som du har uppnått och, framförallt, känn tillit till att du idag och framöver kan lyckas med vad som helst om du bara bestämmer dig för det!

9 i Bägare:

Livet känns bra! Mannen på kortet sitter med korsade armar och bara njuter av allt gott han har runt sig. Något du har kämpat för kan äntligen ha gett utdelning och nu känner du att du har nått den underbara känslan av framgång. Om du nyligen har skickat iväg en önskan till universum så är kortet en påminnelse om att det ligger i din förmåga att uppnå det du vill ha. Du KAN få din önskan uppfylld. Fortsätt ha tillit och praktisera daglig tacksamhet för allt fint som du redan har. Det du fokuserar på, multipliceras, och om du fokuserar på livets gåvor till dig, kommer du få mer att vara tacksam för! Mannen på bänken sitter still, just nu, men snart kommer han att resa på sig för att sikta mot nya mål. Då bär han med sig de här insikterna, att tacksamhet ger mer och att det ligger i hans förmåga att lyckas. Du påminns av det här kortet om att detta gäller även för dig!

Lyckohjulet:

Detta kort är även känt som Karmahjulet. Livet går i cykler och ger oss upp- och nedgångar. Det tumlar runt och kan snabbt vända. Det är våra handlingar som dömer oss. Det vi ger ut, kommer tillbaka på oss på något sätt. Vår lycka hänger på oss själva. Ett sätt att tolka Lyckohjulet är att säga att man ska anamma kraften i att leva varje dag. Att vara närvarande och lycklig för det man har, för livet kan förändras fort. Om du har gått igenom en svår period i livet så kan hjulet antyda att du snart står inför en vändning till det bättre. Oväntade händelser kan ge dig en nystart eller möjligheter som du inte hade kunnat förutse. Lyckohjulet betyder generellt att livet är som en tombola och att det bästa vi kan göra är att ha tillit till att det som sker oss, är för vårt bästa. Som en spirituell vägvisare som föser oss i den riktning vi ska gå. Vilka tecken eller händelser som tyder på förändring kan du se i ditt liv idag?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..