ANNONS

Horoskop vecka 36, 2019

/

Planethändelser den 2-8 september, 2019. Inlägget innehåller reklam för min webbkurs ”Digital She Boss”.

*** Endast 3 dagar kvar innan anmälan till ”Digital She Boss- hur du skapar, marknadsför och SÄLJER webbkurser”stänger. Missa det inte om du är intresserad av att lära dig mer om att skapa din egen webbkurs!***

Paint, Brush, Multi Color, Art, Color, Creativity

Högenergidagar!

måndagen den 2 september möts Solen och Mars i en konjunktion på 10 grader i Jungfruns tecken. Detta kan bara översättas till MAXIMALT MED ENERGI OCH RAPPA HÄNDELSER!

Om det är något som man vill starta med kraft så är det måndagen som man ska använda! Starta en ny plan för livet!

Tisdagen de 3 september är även den fartfylld. Merkurius och Mars möter då upp på grad 10 i Jungfrun. Smart, tävlingsinriktat rapp i ord och kommuniktation.

Sammantaget är måndagen-tisdagen väldigt starka dagar för att lyckas nå i mål med egna önskemål. Vinnarskallar är helt rätt ord! Det vi vill lyckas med, fixar vi med envishet, mod och smart kommunikation.

Jag hade idealiskt lagt ett möte eller någon form av kommunikation/förhandling (särskilt kring arbete) i början av vecka 36.

Känslosamt och omhändertagande

Efter två intensiva dagar kan det vara skönt med lite Tender Love and Care. Självkärlek. Hämta ikapp lite egentid. Unna dig något extra fint. Eller ösa kärlek över din partner eller andra.

Markera onsdagen den 4 september som en sådan dag!

Kontrakt och överenskommelser- den 5-6 september glittrar!

Söker du efter en dag att skriva under ett avtal, såsom en anställning, skicka en jobbansökan, signera ett sälj/köp-dokument eller annat viktigt papper, så är torsdagen den 5 september din bästa dag.

Saturnus som styr över ordning och reda, struktur och planer som avses att hålla för en lång tid framöver, möter Merkurius. Detta gör dagen till en mycket bra dag för seriösa, rättvisa lösningar och överenskommelser.

Solen hjälper till ytterligare…

fredagen den 6 september ansluter sig också Solen till Merkurius och trigonen med Saturnus.

Med sådana här fina, trygga aspekter så kan många fira in helgen med att kunna pusta ut efter att ha haft vettiga samtal och nypåskrivna papper. Framtiden känns säker på flera sätt.

Ägna helgen åt kärlek och passion!

När lördagen kommer är det dags att glömma allt vett och förstånd… He, he, nåja, för ett tag i alla fall.

Helgens planetmöten bjuder på starka känslor såsom passion, romantik och begär. Venus möter Pluto i en trigon. Vi kan bli väldigt känslosamma och fokuserade på vackra ting, kärleksrelationer och att komma varandra närmare på alla plan möjliga. En viss person kan få ALL din uppmärksamhet, tid och kärlek på lördagen.

Det kan bli lite rusigt under lördagen. Merkurius som vanligtvis styr kloka tankar möter Neptunus. Detta signalerar ett stort STOPP-tecken vad gäller papper/dokument/överenskommelser/avtal. Vi tänker inte så klart som vi behöver och kan missa viktiga detaljer eller information.

På ett annat sätt så innebär Merkurius/Neptunus-oppositionen att vår kreativa, fantasifulla sida fungerar alldeles utmärkt. Njut av konst, film, foto eller skapa din visionboard för framtiden, skriv ned affirmationer eller ägna tid åt att skriva, måla eller läsa.

Helgen bör ägnas åt att njuta av kärlek och socialt liv och bara ”koppla bort” huvudet ett tag.

Jag önskar er alla en underbar vecka!

Kramar

Helena

4
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00