ANNONS

Energinivåerna är så HÖGA idag!

/

Solen konjunktion Mars och Venus kvadratur Jupiter= Nya planer och projekt! Inlägget innehåller reklam för min onlinekurs Digital She Boss– hur du skapar, marknadsför och SÄLJER din webbkurs.

Balloons, Spring, Nature, Watercolour, Painting, Child

Kära läsare,

Idag kan det nog för många kännas som en virvelvind sveper in i livet. Mars är alltid förenad med snabba händelser och beslut och nu när Mars reser tillsammans med Solen, som ger extra kraft till det den berör, så blir det ACTION att tala om!

Den här energivågen används bäst till att agera i enlighet med en plan, eller att med kraft och mod inleda ett nytt kapitel i livet.

Venus och Jupiter ger oss chansen att tänka i vidare cirklar, bli mer kreativa och mer optimistiska till vad vi kan uppnå.

Ja, jag kan- känslan hänger i luften!

Använd den till er fördel och välj denna dag till att ta ett nytt, viktigt kliv i livet. Det är just sådana här dagar som blir de som man senare tittar tillbaka på och säger, ”allt förändrades där och då”.

Fånga dagen!

För ett år sedan bestämde jag mig för att göra en stor förändring i mitt liv. Jag började skapa webbkurser. Resultatet överväldigade mig. Efter att under det gångna året ha fått många frågor om hur jag gör så har jag skapat Digital She Boss. Onlinekursen som ger dig svaren och verktygen för att börja skapa dina egna webbkurser.

Jag firar lanseringen med ett superrabatterat pris som endast är tillgängligt till och med imorgon, den 3 september.

Missa det inte om du också känner att du vill skapa och sälja din kunskap på nätet.

Digital She Boss startar den 28 september.

Här kan du läsa mer om Digital She Boss.

Jag önskar er alla en fortsatt underbar måndag!

Kramar

Helena

0
45

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00