Du vinner!

Självförtroendet får en powerboost och vi säger vad vi tycker och tänker! Inlägget innehåller reklam för min onlinekurs Digital She Boss.

*** Ikväll stänger anmälan till Digital She Boss- hur du skapar, marknadsför och SÄLJER din webbkurs. Missa inte mitt superrabatterade lanseringspris och chansen att börja skapa webbkurser och dela dina kunskaper och budskap.***

Raise, Challenge, Landscape, Mountain, Tourist, View

God Morgon!

Gårdagens energier gav oss kraften att ta nya tag i livet. Idag innehåller inte direkt sämre aspekter:

Merkurius och Mars slår sig nu samman på grad 10 i Jungfruns tecken. Detta gör oss vansinnigt kvicktänkta, snabba att ge respons på kommentarer och listiga nog för att göra det med en liten snärt!

Detta är vinnarens dag! Om du av någon anledning har ”tävling” i livet så är detta dagen då det går bra. Vi kommer bli mer modiga och mindre rädda för att säga vad vi tycker och tänker. Vi satsar helt enkelt på oss själva! Och vi satsar BARA för att VINNA!

Kommunikation, kommers och intellektet är på topp under den här aspekten.

Summering: Om du kan tänka ut en lösning, så kan du och praktiskt finna en lösning.

Idag håller inget oss tillbaka.

Skriv gärna och berätta vad dagen och gårdagen för/förde med sig!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig, modig vinnartisdag!

Kramar

Helena

 1. Helena skriver:

  Hej Helena! När öppnar du upp digetal she boss webbkurs-kursen igen? Måste ha!!

 2. Karina skriver:

  Jag bara älskar dina inlägg. Har även lärt mej av dej att titta på min egen inställning och mina förväntningar. Som Petra skriver i sitt inlägg har jag även haft det, gett och gett utan att få tillbaka plus att från min barndom har att ha mycket pengar varit något ”fult”. Tack vare dina kurser jag köpt har jag totalt ändrat mitt sätt att tänka. Jag är värd att ha gott om pengar, jag är värd att få kärlek mm.
  Igår satte jag på ett kärleksfullt sätt ner foten och oj vilken förändring till idag.
  Jag sätter numera mitt eget välbefinnande först och älskar mej själv mest utan att jag tar från någon annan . Tack Helena, dina böcker och dina sidor har hjälpt mej att själv förändra mitt liv. Tacksam från djupet av mitt hjärta 🙏💖

 3. Petra skriver:

  Bästa Helena,
  Jag har skrivit förr här till dig och givit dig massor av positiv feedback, ingenting har någonsin kommit fram.
  Jag är jungfru med jungfruaccendent.
  Hitintills har inget positivt inträffat i mitt liv på över 10 år.
  Inte nu heller.
  Det skulle vara positivt förra veckan även denna vecka.
  Gårdagen var hemsk!
  Jag ger och ger och ger.
  Människor bara tar och tar.
  Jag jobbar som coach själv.
  Jag gör samma sak som jag ger mina kunder.
  De lyckas, mitt liv står still eller blir värre.
  Inga vänner, ingen inkomst, allra minst kärlek.
  Önskar dig lycka till på din väg
  Kramar Petra

  1. Eva skriver:

   Känner likadant, hoppas det vänder för både dig o mig🤕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..