Martyrer undanbedes!

Venus opposition Neptunus

Self Confidence, Self Safety, Heart, Basic Trust

Kära läsare,

Medkänsla är vackert och uppoffring likaså men när det går till in absurdum blir det bara trist.

Venus som så gärna skipar rättvisa och vill att allt ska kännas harmoniskt och vackert, befinner sig i opposition till medkännande, gråtmilda Neptunus.

En opposition kan föra med sig en effekt som om energierna ”krockade” eller som om de vore varsin del av en perfekt rund boll. I det senare fallet skulle de komplettera och hjälpa varandra.

Låt oss fokusera på möjligheterna av att slå klackarna i taget och njuta av vackra ting och känslor. Fira den här dagen som en medkänslans dag. Om/när du börjar känna en svag känsla av att ”bara ge och inte få tillbaka”, hejda dig då.

Martyrer gör ingen glad.

Kanske är det dig själv du faktiskt ska fokusera på?

Har du gett dig själv den extra kärlek och omtanke som du har behövt? Eller har du satt andras behov framför dina egna?

Ge dig själv lyx, flärd och glamour- vad än orden innebär för dig.

Kanske är det bara att säga NEJ?

Eller lite mer egentid (toalettbesök räknas INTE in i egentid!)?

Om det var länge sedan du öppnade plånboken för att unna dig själv något fint, så är det inte en dag för tidigt att ändra på den saken!

Kärlek och omtanke till er alla!

Kramar

Helena

  1. Ge och inte få tillbaka.. Exakt den känslan kom smygandes igår morse och hänger fortfarande kvar i skrivande stund. Jag känner mig inte sedd och suktar efter uppskattning, främst på mitt arbete. Det här i kombination med att jag går i tankarna att byta jobb vilket jag tror kommer ske inom snar framtid. Men det är just den här påträngande känslan av någon slags otillräcklighet som stryper taget om mig. Den kommer och går, men det känns som en evighet när den väl är där. Det är bara tankar.. låt dom komma, låt dom gå. Helt klart lättare sagt än gjort. Någon som har tips på hur eller vad man kan göra när man nästan äts upp av sina egna tankar?

  2. Karin skriver:

    Tack Helena för matiga horoskop mm. Vad passande en dag som denna att jag har en 80 minuter helkroppsmassage inbokad. Mmm…
    Ha en fortsatt fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..