ANNONS

Fredagstarot den 6/9 2019

/

Få ditt budskap från korten!

Tarot, Crystals, Pendulum, Occult, Esoteric, Magic

fre 6 september 2019

Välj ditt kort och scrolla ned

fred 6 september 2019

Från vänster:

10 i Svärd:

Du kan uppleva att någon har svikit dig, ljugit för dig eller gått bakom ryggen på dig. Det hände plötsligt och känslan av att ha blivit huggen i ryggen har totalt tagit över dig. Men, trots åsynen av mannen med 10 svärd i ryggen så är allt runt omkring lugnt. Det finns en antydan till soluppgång eller ljus i den riktning som mannen har sitt huvud vänt. Det är ett lugn i bilden. Detta inger hopp. Ibland är det nödvändigt att underkasta sig känslan av att ”allt är över”. Först då kan du resa dig och gå vidare. Man måste släppa det som inte fungerar. Det är också alternativt möjligt att du tar på dig offerrollen och känner dig som mannen på kortet, fast situationen inte är så hemsk. Du kan behöva rannsaka sig och istället försöka se det positiva i en situation eller relation. Börja med att förändra dig själv, och omvärlden kommer förändras. Dina erfarenheter hittills har gjort dig rik, även om de var smärtsamma.

6 i Stavar:

Grattis! Du nått en viktig milstolpe och skördar du frukten av ditt arbete. Framgång på arbetet, med pengar eller en personlig satsning som du har gjort, belönar dig. Omgivningen ger dig bekräftelse på att du har nått en seger och ett genombrott. Du kan få ett pris eller en utmärkelse, eller vinna en tävling. Du utstrålar styrka och talang. Använd den här dagen till att ge dig själv ytterligare chanser. Håll dig framme. Visa upp dig och dina förmågor. Var stolt och tacksam för allt som du har uppnått och, framförallt, känn tillit till att du idag och framöver kan lyckas med vad som helst om du bara bestämmer dig för det!

Kung i Mynt:

Kungen har fokuserat på att skapa det materiella överflöd som omger honom på kortet. Nu njuter han av allt han har och visar gärna upp det för andra. Om du drogs till kortet betyder det att du besitter samma krafter och förmågor som kungen av mynt, att förmågan att skapa ekonomisk och materiell trygghet finns inom dig. Du är påhittig och arbetar hårt för att nå ditt mål. Idag kan du få en chans att skapa något av en idé som du har haft hittills. Den lovar god förtjänst. Ett projekt eller satsning som du har gjort, kan likaså nå en avgörande punkt eller gå i mål på ett tillfredsställande sätt. Om du önskar dig mer på kontot och överflöd i livet uppmuntras du att arbeta hårt, disciplinerat och strukturerat. Det finns inga genvägar till framgång. Du måste gå igenom eldprovet där du visar att du är beredd att lägga manken till och göra det tuffa jobbet innan belöningarna kommer.

2
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00