Horoskop vecka 37, 2019

Planethändelser den 9-15 september, 2019

Moon, Sea, Full Moon, Light Reflections, Moonlight

Fakta och siffror!

På måndagen möts Merkurius och Pluto i en trigon. Det är en ypperlig dag för att gräva ned sig i information, siffor och uträkningar. Information som vi saknat eller undrar över kan dyka upp. Goda resultat följer!

Samma dag möts också Mars och Saturnus i en trigon. Detta ger oss laserfokus för att få saker gjorda. Det vi startar eller arbetar med kommer vara så noggrant gjort att det kan hålla för all framtid.

Lite suddiga bild av verkligheten

Onsdagens möte mellan Solen i opposition till Neptunus retrograd kan göra oss lite snurriga. Vad är egentligen upp och ned, sanning resp fantasi? Onsdagen är kalas för att fokusera på sin kreativa sida men en absolut bottendag för att ta ett klokt övervägt beslut. Med Neptunus inblandad blir det som att räkna ut en ekvation baklänges, efter att ha druckit bubbel på fastande mage!

Impulsiva känslor! (Håll dem under kontroll)

På torsdagen möts Mars och Jupiter i en kvadratur. Jupiter förstorar alltid den energi som tillhör planeten som den berör. I det här fallet är det snabbhet och impulsivitet som triggas. Försök att INTE agera utan att tänka först. Självförtroendet kommer vara på topp så många kan känna att det är dags att rivstarta en ny plan inför framtiden. Och det kan man ändå göra dock genom att under dagen påminna sig om att tänka lite lugnare, lite mer strategiskt. Risken finns att vi annars dundrar på som ångvältar, lite för snabbt och lite för slarvigt.

Fullmåne i Fiskarnas tecken

På löragen äger en fin fullmåne rum i Fiskarnas tecken. Solen, Mars, Venus och Merkurius signalerar till stabile Saturnus och Pluto. Nu gäller det att översätta idéer till en praktisk att-göra-lista/framtidsplan. Med så fina aspekter mellan Fiskarnas styrare Neptunus, och Pluto och Saturnus så kommer det inte råda brist varken på inspiration eller förmåga att lyckas med att göra verklighet av det vi kan visualiser eller drömma ihop.

Det kan ske snabba saker vid denna fullmåne. Mars befinner sig i opposition till fullmånens styrare. Påminn er om att dubbelkolla fakta och information så att det inte hastas förbi någon viktig detalj.

Solen och Pluto befinner sig en trigon, vilket antyder att en person i chefsbefattning eller bestämmandeposition, är villiga att stötta våra idéer och planer.

Hej Vågens energier!

Både Venus och Merkurius skiftar också tecken på lördagen. Bägge flyttar in i Vågens tecken. In med harmoni, tal om hur vi kan nå en balans i relationer och bäst når en känsla av jämlikhet och ömsesidig respekt. Härligt, härligt!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..