Horoskop den 9-15 september, 2019

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 37, 2019

Zodiac Sign, Fish, Horoscope, Design, Astrology

Väduren 21/3- 20/4

Använd måndagen till att finslipa en plan istället för att kasta dig huvudstupa in i en ny idé. På torsdagen kan du diskutera med en kollega om ett projekt där inte ser på samma sätt på saken. Det kan öppna för en ny lösning. Lördagens fullmåne äger rum i ditt tolfte hus. Dags för lite healing-tid och för att släppa några situationer/personer från det förgångna som inte längre gör dig gott. Förlåt, släpp och gå vidare.

Oxen 21/4-21/5

Ett jobbprojekt som du tappat kontrollen över en aning, gör sig påmint på onsdagen-torsdagen. Sätt dig ned och få en tydlig överblick av läget. På fredagen kanske du tar bladet från munnen och säger precis allt det vackra du känner för en person du precis träffat, eller din partner. Fullmånen på lördagen äger rum i ditt elfte hus. Dags att summera det senaste halvårets satsningar med vänner, bekanta och nätverk. Ett intressant onlineprojekt som du startade för sex månader sedan kan också nå sin kulmen.

Tvillingarna 22/5-21/6

På tisdagen kan det kännas svårt att skilja på jobb och privatlivet. Du behövs överallt! Det är stora karriärhändelser på gång i samband med fullmånen på lördagen. Det dominerar den här veckan. Du är redo att ta ett nytt kliv. Du har talets gåva med dig, så utan att tänka för mycket, säg det du du tänker på. Du lyckas!

Kräftan 22/6-23/7

Fokusera på ett mål som du har, på måndagen, och du kan lyckas få precis det du önskat. Struktur och välbyggda argument tar dig hela vägen mot en bra överenskommelse. Lördagen ger dig chansen till ett viktigt beslut gällande ett akademiskt eller internationellt ärende. Du har jobbat för detta det senaste halvåret. Ett beslut om migration, studier, juridik eller utlandsplaner väntar dig.

Lejonet 24/7-23/8

Visa din styrka på måndagen, genom att hjälpa någon som inte är stark själv. Det gynnar dig i slutändan. Mot slutet av veckan får du en vacker förmåga att tala om känslor på ett klart och tydligt sätt. (Så mycket lättare än att samtidigt stå och snurvla…) Om banklån och gemensamt ägande/skulder har hållit dig sömnlös på nätterna det senaste halvåret så väntar en förändring i samband med lördagens fullmåne. Det som sker kan även ha en rent känslomässigt transformativ effekt. Som att ömsa skinn.

Jungfrun 24/8-23/9

Du balanserar på en fin linje av att ge bort hela ditt hjärta, eller att stanna upp och ta det lite lugnare, på måndagen. Bättre att ta det varsamt, för att inte skrämma bort den du vill vara med. Se upp för impulsshopping på torsdagen! (Behöver du det ens?) Förvänta dig oväntade händelser i ditt kärleksliv i samband med lördagens fullmåne i din zon för kärlek och seriösa relationer.  Om allt varit ”komplicerat” kan det snabbt bli lättare nu!

Vågen 24/9-23/10

Tona in på din kreativa eller fantasifulla förmåga på tisdagen. Ibland kan en drömmande dag ger mer än en analytiskt. Våga eller inte våga gå utanför din bekvämlighetszon? På torsdagen kan du känna av pressen att göra något i karriären som du inte är säker på men som kan vinna dig mycket. Lördagens fullmåne ger dig en chans att nå slutstationen med ett projekt som har tagit upp dina vardagar sedan ett halvår tillbaka. Din hälsa, dina rutiner och dina plikter kan nu ta en ny riktning.

Skorpionen 24/10-22/11

På tisdagen ger du ett sakligt och samlat svar på något som en kollega eller person i din jobbsfär har sagt. Du har allt att vinna på att du inte anser samma sak. På torsdagen vaknar du upp och känner lukten av verklighet. Du kan ha drömt ihop ett karriärscenario som inte riktigt håller i längden. Lördagens fullmåne ger dig en chans att rita upp en ny riktlinje för en kärleksrelation, eller möta en ny person. Ditt hjärta kommer svämma över av stora känslor. En oväntad kärleksbekännelse kan vara anledningen!

Skytten 23/11-22/12

En STOR chans och ekonomisk kompensation i jobbet väntar dig på måndagen. (Det är ju trots allt ditt stora lyckoår! )Du talar om framtiden och förväntningar med en kärlekspartner på torsdagen. Klokt att kolla att ni är på samma linje båda två! Ett stort beslut som du har arbetat för det senaste halvåret berör ditt familjeliv på lördagen. Du och din kärlek kan planera att flytta ihop, göra en nysatsning eller försöka bli gravida. Framtidsplanering!

Stenbocken 23/12-20/1

Du kan ha svårt att ta ett beslut på tisdagen. Låt inte tankar och drömmar förleda dig utan använd din praktiska sida så väljer du rätt. En flirt med en ny person från en bakgrund helt olik din egen, är möjlig på fredagen. På lördagen äger en fullmåne rum i ditt hus för nyheter, förhandlingar och kortare resor. Inom två veckor kan du få nyheter om ett kontrakt eller ett viktigt köp/försäljning.

Vattumannen 21/1-18/2

Framåt, eller bakåt, i kärlekslivet? På måndagen får du en chans att göra en rimlig bedömning och satsning. Lite drama kan dra med dig en ”nu-eller-aldrig-känsla” i kärlekslivet på torsdagen. Men lugn, det är inte du, det är stjärnorna. Låt inte passionen få dig att tro att det är bråttom med kärleksbeslut. Rätt person väntar in dig. Lördagens fullmåne lyser upp din ekonomi. En knepig situation kring pengar får en lösning, på ett oväntat sätt. Eller, en tillgång/kunskap/förmåga som du har kan plötsligt ge dig en inkomstmöjlighet. Du kan få chansen att skapa dig en situation med en trygg inkomst (kontra din favorit, frilans och frihet…) Tips: Satsa på det säkra kortet!

Fiskarna 19/2-20/3

Följ din berömda intuition på måndagen! Om du får en känsla av att du ska ringa eller tala med en viss person, gör det då! Du kan behöva sätta ned foten och säga STOPP till alla som drar i dig och ”behöver” dig, på torsdagen. Du är inte till nytta för någon, allra minst dig själv om du inte stoppar detta. Med en vacker fullmåne i ditt eget tecken på lördagen så handlar den helgen, och veckan, mycket om att fokusera på dina behov och vad du vill göra härnäst i livet. Du kan få fina möjligheter både i kärleksliv och gällande ett eventuellt samarbete, kanske via ett inlägg i sociala medier eller nätverk som du tillhör.

  1. Therese skriver:

    Ser framemot veckan! Tack! 😊💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..