ANNONS

Efterforskningar lönar sig och kraften är med oss

/

Powermåndag: Merkurius trigon Pluto och Mars trigon Saturnus

Rivstarta veckan med hjälp av dessa två planetaspekters hjälp:

Har en situation kring pengar förbryllat dig?

Ägna lite tid åt att gå bakåt i räkenskaperna och dubbelkolla utgifterna. Du kan hitta den felande länken och hitta sätt att spara in på onödiga utgifter. (Alternativt kan detaljer och fakta i en jobbsituation/hälsobehandling behöva denna dubbelkoll för att vi inte ska missa något när det gäller ansvaret på kontoret eller en läkarbehandling.)

Är det dags att ta ett steg mot något som du känner är personligen väldigt viktigt för dig just nu?

Använd dig av Mars kraft, mod och intitiativförmåga tillsammans med Saturnus realistiska ”koll-på-läget”-förmåga. Rikta din energi mot en sak som du avser att lyckas med. Startar du idag får du lite stjärnmagi med dig på kuppen! Du lyckas med du företar dig och det ser ut som att du kan skapa något som är så stabilt att det kan hålla för resten av livet, eller i alla fall för så länge som du vill.

Jag önskar er alla en fortsatt glad och stark måndag!

Kramar

Helena

0
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00