ANNONS

Djupdyk i min minikurs om hur du manifesterar med lagen om attraktion

/

Solen opposition Neptunus. fokusera på din inre förmåga och fantasi. Inlägget innehåller reklam för min onlinekurs.

reklammaterial2

Med så fina aspekter för att ”logga ut” från det praktiska och intellektuella och istället använda oss av vår inre förmåga, kan jag inte låta bli att slå ett slag för min populära Masterclass: Magisk Ekonomisk Manifestation.

Genom att praktisera det jag lär ut under denna onlineföreläsnig, direkt tillgänglig efter köp, så har jag förändrat mitt liv och min ekonomi på ett mycket spännande sätt.

Jag började se på pengar på ett nytt sätt och det gjorde all skillnad.

Välkommen att läsa mer om Magisk Ekonomisk Manifestation HÄR.

Andra ypperliga sätt att ta vara på dagens Sol/Neptunus Retro är att plocka upp ett tidigare kreativt projekt, såsom måleri, fotografering, skulptering eller manusförfattande. Idag är vår inspiration och inre musa på gång!

Ha en fortsatt underbar tisdag!

Kramar

Helena

0
36

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00