ANNONS

Fredagstarot den 13 september 2019

/

Tarotkortens budskap till dig idag!

Tarot, Tarot Candles, Tarot Cards, Yellow Candle

fre 13 sept 2019

Välj ditt kort och läs ditt budskap längre ned.

fred 13 sept 2019

Från vänster:

7 i Mynt:

Du har skapat något av din förmåga och din talang. Likt mannen på bilden så kan du vila dig en aning och se frukterna av ditt arbete. Det är också en god tid för att se över hur du arbetar. Är det för mycket jobb och fokus på att prestera och nå dina materiella mål? Finns det ett bättre, mer effektivt sätt att nå goda, eller bättre, resultat, utan att slita så hårt? Kortet uppmanar dig att se över hur du bäst använder din energi i framtiden och uppmanar dig att ta ett steg tillbaka för att få en övergripande bild av hur du arbetar. Om du har arbetat hårt mot ett mål under de senaste månaderna, säger kortet att du snart kommer nå i mål på ett sätt som känns lyckat för dig. En ekonomisk bonus, extra intäkt eller mer på lönekontot kan bli resultatet.

Ess i Bägare:

Bägaren på kortet svämmar över av kärlek och medkänsla. Idag kan du få känslan av att du står i det härliga flödet av glädje och kärlek. ALLT kan kännas som kärlek idag.

Idag kan bli en viktig dag då du bestämmer dig för att öppna ditt hjärta och bara följa dina känslor. Det behöver inte bara vara på ett kärleksmässigt plan. Du kan också känna att du är redo för att ta emot omtänksamhet, knyta an till andra människor och lyssna till din magkänsla. Ett ess antyder att något nytt kommer in i ditt liv. Som ett erbjudande till dig. Men det är upp till dig om du ska tacka ja till att utvecklas mer både spirituellt och emotionellt.

Var redo för att ta emot en ny typ av relation in i ditt liv, och hjärta. Antingen det rör sig om en ny kärlekspartner, en ny vänskap eller en ny familjemedlem (ett ess i bägare kan betyda nyheter om fertilitet/graviditet och födelse). Njut av det härliga flödet av blommande kärlek, nya sätt att känna lycka och, kanske, ge uttryck för en kreativ förmåga som du älskar att ägna tid åt. Det ditt kreativa sinne föder idag kan ge dig oerhört stor tillfredsställse. Du kommer också notera att ju mer du ger, desto mer får du tillbaka. Dela din omtänksamhet och glädje med andra för att smitta dem med din härliga energi!

Djävulen:

På det här kortet sitter djävulen och framför honom ser vi en man och en kvinna i kedjor. Kortet kan förknippas med ondska och förbannelser vid en första anblick. Men om vi tittar närmare ser vi att både mannens och kvinnans kedjor sitter löst runt halsen på dem. Det skulle inte vara svårt att ta sig fri, om de bara bestämde sig för det.

Och det är det som hela kortet symboliserar, förmågan att ta sig fri från det dolda mörkret inom oss. Det här kan vara rädslor, fobier och ångest. Allt som lever på ett inre plan men som kan ha så stor makt över oss att vi kan känna oss kedjade eller oförmögna att röra oss fritt.

Om du har dragit det här kortet får du en chans att ta fram det som du normalt sätt trycker tillbaka, Det kan vara begäret till mat eller dryck, sex, shopping eller tvångsbeteenden. Rädslor och brist på tro på dig själv. Eller en relation där kontroll och svartsjuka utgör en stor, ohälsosam del.

Det fina med att se de här rädslorna i ansiktet är att deras kraft tycks förminskas ju mer du talar om eller lyssnar till dem. Då kan du praktiskt välja en väg framåt såsom att gå till en psykolog eller stödorganisation som kan hjälpa dig.

1
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00