Horoskop den 16-22 september, 2019

Horoskop för alla stjärntecken vecka 38, 2019

Väduren 21/3- 20/4

Du kan kanske inte räkna ut hur många gånger som du de senaste fem månaderna funderat över rätt karriär- och livsplan framåt. Men, hurra, på onsdagen är all förvirring och fundering över. Du kommer snart hitta skärpa och mål som känns helt rätt. Ett nytt arbete kan dyka upp. På torsdagen: lita på din magkänsla när det gäller pengar. Du kan bli barnsligt tjurig och envis på söndagen. Vad är det egentligen som är problemet? Kontrollbehov eller stolthet?

Oxen 21/4-21/5Tankar kring en högre utbildning, en resa eller längre utlandsvistelse, eller till och med en juridiskt fråga, som kan ha gäckat dig sedan i april, hamnar äntligen på rätt köl på onsdagen. Du kan snart få ett svar på en studieansökan, migrationspapper, tentaresultat, en dom som avkunnas eller en ny livsmöjlighet. En kreativ idé som du har kan rädda ett projekt som såg ut som det var dömt att misslyckas. På torsdagen är det du framstår som räddaren i nöden på jobbet. På lördagen, tvinga dig att återkomma ned på jorden.

Satsa inte allt på en idé som visserligen är vacker men som har, tja, mycket små möjligheter att kunna förverkligas.

Tvillingarna 22/5-21/6

Om pengar, lån, skulder eller behov av bidrag gett dig tuffa fem månader, så kommer du glädjas över att det från och med onsdagen ljusnar. Inom kort kan du få besked från banken eller en ex-partner gällande pengar såsom bodelning, underhåll eller arv. Om du på lördagen överväger att ingå ett partnerskap/samarbete eller anta ett erbjudande som verkar ”superperfekt” men ändå lite luddigt i kanterna, stanna då upp! Gör en dubbelkoll med verkligheten, fakta och detaljer. Det som glittrar så fint kanske inte är riktigt guld…

Kräftan 22/6-23/7

Du kan ha haft funderingar och tvivel kring ditt kärleksliv sedan i april. Håller det måttet? Kan du begära mer? Kommer du någonsin satsa på kärleken igen? Eller borde du bara vara nöjd med som det är? På onsdagen avslutas alla dessa stopp-känslor och du kan få nyheter eller känna att det är dags att börja gå på date igen. På torsdagen kan du förföra med ditt sätt att uttrycka dig. Passa på att tala med en chef eller någon som kan öppna dörrar för dig i karriären. På lördagen, om du inte är noga med att dubbelkolla alla detaljer kring ett projekt som lockar dig, så kan du ta på dig mer än du sedan klarar av att avsluta. Sakta ned.

Lejonet 24/7-23/8Vissa arbetsprojekt kan ha tappat fart sedan i april. Läkartider och årliga kontroller som du vet att du borde ha tagit tag i, likaså. Från och med onsdagen kommer du ta nya tag och komma ikapp på bägge plan. Ta ett modigt steg i dina finanser och jobb på torsdagen. Du besitter en styrka och smarthet i affärer just nu och du vet om det. Använd denna styrka på ett snyggt sätt och undvik all form av manipulation, ”skvaller-till-din-fördel” eller halvsanningar.

I helgen kanske du oroar dig för kärlekslivet, helt i onödan. Gör du en höna av en fjäder?

Jungfrun 24/8-23/9

Några tuffa lektioner i kärlek eller gällande kreativitet kan ha tröttat ut dig de senaste fem månaderna. En fertilitetsresa eller en tung ansvarsperiod för barn, likaså. Från och med onsdagen kommer Saturnus vända framåt och de här områdena blir mycket lättare. Inom kort vet du hur du ska handskas med en flirt eller ett barn/fertilitetssituation. Torsdagen kan bjuda på både galen passion och svartsjuka och drama. Oj, oj! Ta det varligt i kärlekslivet på lördagen.Du kan oavsiktkligt få någon att tro att du är intresserad eller beredd att inleda en seriös relation från dag noll, när du egentligen inte alls tänker på något sådant.

Vågen 24/9-23/10

Slut på drama i hemmet och med familjen! De senaste fem månaderna har varit mer än du klarat av och haft lust med. På onsdagen kommer läget att börja lugna ned sig och du kan komma hem för att ladda batterierna i hemmets lugna vrå igen. Du får också grönt ljus för att göra en fastighetsaffär. En kärleksflirt eller partner kan kräva precis lite för mycket av dig på torsdagen. Att ge till din partner är fint men var går gränsen för då du börjar fullkomligt dränera dig själv? Förvirrande detaljer kan driva dig till vansinne på lördagen. Ta inget avgörande steg i arbete eller gällande en hälsosatsning utan att först ha superkoll på alla de små detaljerna.

Skorpionen 24/10-22/11En tenta eller ett kommunikationsprojekt kan ha känts som det helt förlorat i kraft sedan i april. På onsdagen kommer du återfå klarhet och känna att huvudet är på skaft igen. En kurs, tenta eller utbildning kan bli aktuell inom kort. Du kan skapa en ny viktig kontakt på torsdagen. Någon som kan hjälpa dig i karriären.

Gör upp en strategisk plan för hur du ska uppnå ditt mål på jobbet och presentera sedan din idé för din kontakt eller den person som du vet kan hjälpa dig. På lördagen kan du frestas att satsa allt på ett kreativt projekt men akta dig, allt ditt hårda arbete hittills kan gå om intet om du bara följer drömmer och fantasier just nu. Förhåll dig realistisk.

Skytten 23/11-22/12

Har du känt att utvecklingen av din ekonomi gått mer bakåt, än framåt, sedan i april? Har du oroat dig för att hålen i sparkapitalet vuxit och att du aldrig tycktes komma ikapp? Se det som passerad tid. På onsdagen rör sig din ekonomiska planet framåt igen och du kan få se bevis på att ordning och koll på pengar återigen väntar. Ett besked om ökad lön eller nya intäktsmöjligheter kan vänta inom kort. Hastigt goda nyheter i pengar och karriär kan dyka upp redan på torsdagen. Dina mål och andras behov av dig kan ha gett dig mycket att leva upp till under 2019. En hemsituation eller behovet av att ta bättre hand om dina känslor kan ge dig ett viktigt uppvaknande på lördagen. Dags för en ny plan!

Stenbocken 23/12-20/1Vad har du lärt dig om dina mål och ambitioner, sedan i april? Du kan tryggt slappna av för nu kommer du börja se bevis för att alla dina ansträngningar kommer ge det resultat som du har hoppats på. Ett nytt arbete eller befordran kan vänta dig under tidiga hösten. På torsdagen imponerar du i karriären. Du är inte bara en cool Stenbock du ger också intryck av att besitta någon slags superkraft med stenkoll på läget. På lördagen: Låt inte vackra fraser och lockelser förleda dig i kärlekslivet. Kanske är det bara en persons sätt att kommunicera som roar dig, mer än själva personen?

Dags att stoppa en hemlig flirt eller relation som du från början faktiskt inte ens kände dig så himla intresserad av? (Jämför med vad som hände i mitten av januari och mitten av juni.)

Vattumannen 21/1-18/2

De senaste fem månaderna har du ägnat mycket tid åt att försöka läka och lämna vissa saker och personer i det förgångna. Inte en så festlig resa kanske men från och med onsdagen kan du känna att det är säkert att dra in luften i lungorna och lugnt gå ut i världen. Du är redo för nystart! På torsdagen kan du känna en superattraktion till någon ny: one-night-stand-vibbar. Försök att tänka efter FÖRE… Dra ner på dina utgifter på lördagen. Kanske är det så att din shopping egentligen döljer ett stort behov av trygghet eller känslomässigt lugn? Du kan finna det utan att göra hål i kreditkortet!

Fiskarna 19/2-20/3

Tekniska prylar och/eller ett föreningsåtagande kan ha irriterat dig sedan i april. På onsdagen kommer läget sakta att återvända till ”under kontroll” igen. Inom kort kanske du beslutar dig för att inleda ett nytt samarbete, avsluta en vänskap eller byta ut it-produkter och tjänster i ditt hem. Genom att kasta ut en liten hint åt rätt person på torsdagen, så kan du uppnå något som du har skrivit ned på din ”hemliga agenda” sedan länge tillbaka. Listigt. Dina visioner och drömmar är så fina men hur mycket uppoffring är de värda? På lördagen kan du ta ett beslut som går ut på att hitta en väg mot dina mål, UTAN att riskera att bränna ut dig på kuppen.