Saturnus prövningar sedan i april…

… snart är de över!

Space, Saturn, Science Fiction, Landscape

Kära läsare!

Nu är det bara två dagar kvar och sedan, på onsdagen den 18 september, börjar vår tuffaste uppdragsgivare, Saturnus, att förflytta sig framåt igen.

Detta efter att sedan den 30 april ha backat i sitt eget styrartecken, Stenbocken. Saturnus började backa på grad 20 och har nu tagit sig ända tillbaka till grad 14.

Sedan i april har många tampats med att få struktur och ordning på tillvaron. Beroende på var i horoskopet som Saturnus rört sig så har stjärntecknen påverkats på olika sätt. HÄR kan du läsa om hur Saturnus prövar stjärntecknen när den isige planeten reser genom Stenbockens tecken.

Många av oss har känt en press på oss att få läget under kontroll gällande det område där Saturnus backat. Något i strukturen kring livsområdet har saknats, eller inte känts tillräcklig. Förtvivlat och svettiga kan många av oss sökt efter nya vägar och ett sätt att känna oss tillfreds och trygga.

Vad säger du, har Saturnus utmanat dig att tänka om enligt det livsområde som nämns i länken ovan?

Läs gärna för både ditt soltecken och ascendenttecken.

Och minns, på onsdag börjar trådarna reda ut sig och vi anar en tryggare framtid för framgång. Hur vi än definierar framgång i våra liv just nu.

Jag önskar er alla en fortsatt fin måndag!

Kramar

Helena

 1. Ewa skriver:

  Det har varit (och är) så tufft. Hoppas verkligen att det lättar..

 2. Emelie skriver:

  Är kräfta, acs vågen. Det stämmer verkligen, genomgår just nu en separation och ska flytta till lgh med barnen. Tufft och krävande. Men det kommer bli bra. Så det stämmer faktiskt riktigt bra! Relationer och hemsituation som berörs. Ha en bra dag!

 3. Vågen skriver:

  Har varit en utmanande tid och process som har resulterat till att jag nu vet vad jag ska göra för att nå dit jag vill. 🤗 tack för dessa inlägg! Kul att se tillbaka på sin resa sedan förra inlägget 2018. Du är bäst! 💕

 4. Om det har! Jag är Lejon med ascendent i Skytten och har verkligen rivit ifrån. Jag sa upp mig från mitt jobb utan nytt jobb i sikte för att kunna fokusera på min personliga utveckling och lägga min kraft och energi på rätt saker. Så jag är mitt uppe i en jobbsökarprocess och går en spännande höst till mötes där jag förhoppningsvis kommer att kunna använda mina drivkrafter på rätt sätt på rött ställe!

 5. Johanna skriver:

  Intressant inlägg, gärna mer av liknande!
  Själv tycker jag att hela året varit en enda stor prövning hittills men underbart att en bromskloss är på väg att släppa.
  Kan bara bli bättre. 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..