Saturnus prövningar sedan i april…

… snart är de över!

Kära läsare!

Nu är det bara två dagar kvar och sedan, på onsdagen den 18 september, börjar vår tuffaste uppdragsgivare, Saturnus, att förflytta sig framåt igen.

Detta efter att sedan den 30 april ha backat i sitt eget styrartecken, Stenbocken. Saturnus började backa på grad 20 och har nu tagit sig ända tillbaka till grad 14.

Sedan i april har många tampats med att få struktur och ordning på tillvaron. Beroende på var i horoskopet som Saturnus rört sig så har stjärntecknen påverkats på olika sätt. HÄR kan du läsa om hur Saturnus prövar stjärntecknen när den isige planeten reser genom Stenbockens tecken.

Många av oss har känt en press på oss att få läget under kontroll gällande det område där Saturnus backat. Något i strukturen kring livsområdet har saknats, eller inte känts tillräcklig. Förtvivlat och svettiga kan många av oss sökt efter nya vägar och ett sätt att känna oss tillfreds och trygga.

Vad säger du, har Saturnus utmanat dig att tänka om enligt det livsområde som nämns i länken ovan?

Läs gärna för både ditt soltecken och ascendenttecken.

Och minns, på onsdag börjar trådarna reda ut sig och vi anar en tryggare framtid för framgång. Hur vi än definierar framgång i våra liv just nu.

Jag önskar er alla en fortsatt fin måndag!

Kramar

Helena