Vill du också få mitt astrologiska nyhetsbrev?

Kommande planetaspekter rakt in i din mail. Inlägget innehåller reklam för mitt nyhetsbrev.

Newspaper, Hand, Finger, Write, News, Newsletter, Pen

Hej kära läsare!

Vilket underbart väder vi har i Stockholm idag? Jag har varit ute och njutit allt jag kan. Jag satte mig och spånade idéer och tankar, utomhus. Det känns i ansiktet att jag fick vara i solen.

Nu ska jag sätta mig ned och arbeta. En av de saker jag ska göra är att skriva mitt veckobrev till de som prenumererar på mitt astrologiska nyhetsbrev. Däri skriver jag om vad som väntar under kommande vecka, innan jag skriver om det på bloggen.

Det är drygt ett år sedan jag startade min maillista och då tecknade jag upp mig för ett system där jag kunde ha max 2000 personer. För ett år sedan tänkte jag att den volymen skulle räcka länge. Men nu närmar jag mig gränsen för hur många som jag kan maila till. Sen får jag lägga om systemet! :-)

Vill du hänga med och vara med i nyhetsbrevet? KLICKA HÄR då.

I nästa vecka har vi en helt perfekt dag för avtal, kommunikation, resor och goda nyheter. Om det tänker jag sätta mig ned och maila ut just nu.

Jag önskar er alla en fortsatt underbar dag!

Kramar

Helena

  1. helena skriver:

    Faktiskt! Siktar på att skriva på ett husavtal nästa veckas onsdag! Tummarna upp att allt lyckas!

    1. helena skriver:

      Faktiskt! Siktar på att skriva på ett husavtal nästa veckas onsdag! Tummarna upp att allt lyckas! Alltså onsdagen den 25.9.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..