Mina kommande favoritdatum

Fina astrologiska aspekter som väntar. Vardagsmagi.

Gem, Unicorn, Fantasy, Horse, Fairytale, Sweet, Star

God förmiddag kära läsare,

Jag sitter och bläddrar i planetkalenderna och spanar in datum med fina planetaspekter. Jag älskar ju att notera astrologiska datum i min kalender för att veta hur jag bäst planerar för att jobba i samklang med dessa planetmöten. Dessa datum är för mig som att addera lite vardagsmagi till livet.

Vi kan alla behöva lite magiskt enhörningstrolleri för att liva upp oss tycker jag!

Här är det jag fann:

Torsdagen den 19 september: Detta har jag redan skrivit om men det tål att upprepas: dagen är en dag för superwomankrafter då vi med den starka energin kan transformera våra liv.

Tisdagen den 24 september: Bästa dagen i september för att skriva avtal, få nyheter om/göra resa. Goda nyheter väntar oss generellt!

Nymånen lördagen 28 september är TURSAM. En väldigt gynnsam vändning på en livssitatution/relation, från svårt till lätt, kan erbjudas/dyka upp.

Tisdagen den 15 oktober: En superdag för inspirerande samtal om livet, spiritualitet och vår inre förmåga att påverka vår yttre verklighet. Information, såsom en artikel eller en bok, om lagen om attraktion, vår förmåga att visualisera och manifestera, eller lära oss mer om vår andliga sida, kan dyka upp. För alla som arbetar med att uttrycka sig på ett konstnärligt sätt så är detta en verkligt härlig dag så arbetet känns som det flyter så lätt och utan motstånd.

Notera de här datumen i din kalender om något av dem kändes som just den typen av energi som du letar efter!

Jag önskar er alla en fortsatt fin onsdag!…

… som för övrigt är dagen då Saturnus vänder framåt igen och prövningarna sedan i april, börjar ge med sig.

Ni var många som kommenterade/mailade mig om det inlägget och tyckte att det var ett bra inlägg som kändes väldigt träffande.Ifall någon missade det så är det alltså bara att klicka på länken ovan.

Kramar

Helena

  1. Marre skriver:

    Åh vad jag hoppas på lite tur, flow och glädjande besked. Det har varit förbannat trögt bra länge nu…

  2. Lena skriver:

    Hej! Ska det verklige stå den 24 augusti ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..