ANNONS

Horoskop vecka 39, 2019

/

Planetaspekter den 23-29 september, 2019

Events, Venue, Banquet, Hall, Wedding, Party, Lights

Solen träder in i Vågen på måndagen den 23 september. Tillsammans med kommunikatören Merkurius och kärleksfulla Venus, också i Vågen, så kommer tiden som väntar att präglas av att i samförstånd nå harmoni, jämka olikheter och att ge tid och uppmärksamhet till relationer med vänner och nära och kära.

Vågen och Venus älskar vackra miljöer, fester och tillställningar. Inredning, skönhet och design är Vågens och Venus områden. Ju vackrare och mer balanserat, desto bättre!

Bästa dagen i september för att resa eller skriva under avtal

Markera tisdagen den 24 september (och måndagen) för att skriva under ett avtal, föra ett ”förhandlande” samtal eller ta ett nytt kliv genom att göra ett större inköp. Kanske rör sig ärendet som diskuteras om ett köp av en resa eller satsning på en kurs.

Goda nyheter lär florera den här dagen för Jupiter är turens planet och expanderar alltid det den vidrör (i detta fall nyheternas och informationens planet, Merkurius).

Plikten först!

På onsdagen den 25 september möts Venus upp med Saturnus i en kvadratur. Detta är som att se en bister chef hastigt dra undan champagnebrickan från en glad social festprisse, som smugit iväg från jobbet i förtid.

Slut på trams, du är inte klar på jobbet ännu!

På onsdagen, se till att du har klarat av alla måsten innan du stänger ned datorn och riktar din uppmärksamhet mot något roligare såsom ett kärleksmöte, en fest eller en bio-kväll.

Står du pall för testet?

På fredagen den 27 september kan du prövas men släpp inte siktet på ditt mål. Merkurius i kvadratur till Pluto kan ge dig mängder av viktig information, som du behöver, om du bara gräver lite djupare efter det du söker. Riktiga deckarvibbar då dold information eller känslig information kan dyka upp.

Nymåne i Vågen- positiva krafter i luften

Nymånen i Vågen äger rum på grad 5. Med Solen och nymånen i en vid konjunktion till Mars i Jungfrun så kommer denna nymåne präglas av snabba händelser. Mars kickstartar allt den vidrör. Nymånen kan föra med sig nyheter som snabbt omvandlas till praktiskt handling.

Samtidigt uppstår en fin aspekt mellan Venus och Jupiter= turen är med oss!

Förvänta er positiva resultat och utveckling av livet under de kommande veckorna efter nymånen.

Det vackra mötet mellan turplaneterna blir exakt

När den stora resp lilla lycka, Jupiter och Venus, får kontakt över stjärnhimlen representerar det tur, pengar, kärlek och extra flöde.

Detta planetmöte kan ta udden av varje ”problem” eller utmaning. Som balsam för själen. Nu tycks inget omöjligt för något nytt sker som ger oss hopp och framtidstro.

Jag önskar er alla en underbar vecka!

Kramar

Helena

1
100

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00