ANNONS

Solen in i Vågen

/

Balansbehov? Inlägget innehåller reklam för min kommande höstkampanj av samtliga mina kurser/Masterclasser.

God förmiddag kära läsare!

Med Solen som idag träder in Vågens tecken så hamnar vårt intresse för att skapa balans och nå harmoni i våra relationer och, tja, i livet, i förgrunden för det vi gör.

Många känner att sommaren varit ”annorlunda” och att livet känns rörigt. Jag är beredd att hålla med men nu får vi en chans att, tack vare Saturnus framåtrörelse, och den stundande nymånen i Vågen (på lördag) göra upp nya planer för att hitta en balans mellan in- och uttag av energi, mellan ge och ta i relationer och att må bra mitt i allt som sker i livet.

Det kommer krävas ställningstaganden och en vilja att kompromissa men är man beredd till det kan livet snart börja kännas både kalasigare och mer vackert.

Imorgon väntar den bästa dagen i september gällande nyheter, utbildning, sociala medier, resmöjligheter och konsten att föra konstruktiva samtal.

Jag sitter i nuläget och förbereder min stora höstkampanj för samtliga av mina kurser för att göra det bästa av morgondagens fina energier.

Jag vet att många vill kombinera just Digital She Boss och Blogg Boss för att kunna skapa en blogg som blir grunden för en onlineverksamhet med inkomster på webbkurser. Det var ju så jag själv tänkte för ett år sedan. Inspirerad av att skapa fina erbjudanden för dessa två webbkurser så beslutade jag mig  för: ”Jag gör fina hösterbjudanden för samtliga kurser!”

ALLA kurser och Masterclasser kommer därför att få ett rabatterbjudande värt att glädjas över!

Höstkampanjen är igång i två dagar så ni som är intresserade, håll på bloggen under dagarna 24-26 september!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

0
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00