ANNONS

Var det bara arbete igår?

/

Venus kvadratur Saturnus. Inlägget innehåller reklam för mina webbkurser.

Writing, Write, Person, Paperwork, Paper, Notebook

***OBS! Sista dagen för att ta del min höstkampanj! ***

God Morgon kära läsare!

Puh, vilken dag det var igår- det var som om alla jag mötte drabbats av fenomenet ”Saturnus tappade mig på krafter”.

Allt blev arbete och ansträngning. Från trilskande familjemedlemmar till arbetsprojekt. Det var verkligen svårt att nå fram till att vara klar med ”den trista vardagen” igår.

Men till sena aftonen så kändes det som att det lättade för min del.

Hur var er dag igår? Fick kärlek och nöje stå tillbaka för räkningar, arbete och lite mer slitigt än vanligt?

Nu närmar vi oss den positiva, tursamma nymånen i Vågen på lördagen! Jag superkickar igång den med att öppna dörrarna till Digital She Boss på just lördagen. Då får alla deltagare tillgång till materialet. Den ekonomiska förändring som att skapa webbkurser har inneburit för mig är otrolig. På bara ett års tid! I Digital She Boss har jag summerat allt det jag har lärt mig för att kunna visa andra exakt hur jag gjorde/gör. Det känns så spännande!

Om du också vill vara med eller passa på att utnyttja något av mina kampanjerbjudanden på någon av mina webbkurser (jag har priserbjudanden på ALLA kurser) så har du BARA IDAG KVAR. Imorgon återgår priserna till de ordinarie. HÄR finner du all information. 

Varmt välkomna!

Jag önskar er alla en fortsatt fin, och mer lättsam, torsdag!

Kramar

Helena

4
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00