Var det bara arbete igår?

Venus kvadratur Saturnus. Inlägget innehåller reklam för mina webbkurser.

Writing, Write, Person, Paperwork, Paper, Notebook

***OBS! Sista dagen för att ta del min höstkampanj! ***

God Morgon kära läsare!

Puh, vilken dag det var igår- det var som om alla jag mötte drabbats av fenomenet ”Saturnus tappade mig på krafter”.

Allt blev arbete och ansträngning. Från trilskande familjemedlemmar till arbetsprojekt. Det var verkligen svårt att nå fram till att vara klar med ”den trista vardagen” igår.

Men till sena aftonen så kändes det som att det lättade för min del.

Hur var er dag igår? Fick kärlek och nöje stå tillbaka för räkningar, arbete och lite mer slitigt än vanligt?

Nu närmar vi oss den positiva, tursamma nymånen i Vågen på lördagen! Jag superkickar igång den med att öppna dörrarna till Digital She Boss på just lördagen. Då får alla deltagare tillgång till materialet. Den ekonomiska förändring som att skapa webbkurser har inneburit för mig är otrolig. På bara ett års tid! I Digital She Boss har jag summerat allt det jag har lärt mig för att kunna visa andra exakt hur jag gjorde/gör. Det känns så spännande!

Om du också vill vara med eller passa på att utnyttja något av mina kampanjerbjudanden på någon av mina webbkurser (jag har priserbjudanden på ALLA kurser) så har du BARA IDAG KVAR. Imorgon återgår priserna till de ordinarie. HÄR finner du all information. 

Varmt välkomna!

Jag önskar er alla en fortsatt fin, och mer lättsam, torsdag!

Kramar

Helena

 1. Mome skriver:

  Min dag va jättejobbig 😕. Det ena värre än det andra. Skulle packat inför semestern, det hann jag inte. Satt med pappersarbete som va tvunget att vara klart innan resan. Kl 22 kom grannen och vi fick först leta sedan ringa jouren pga pågående vattenläckan. La mig kl 1 helt jävla slut. Det kan bara bli bättre nu🥴

 2. Maria skriver:

  Hade en toppendag igår. Träffade en barndomsvän, vi åt och shoppade och fikade och våra samtalsämnen tog aldrig slut.

 3. Lisa skriver:

  Min dag igår var också hemsk, verkligheten kom ikapp mig. Det jag trott skulle hända i sommar — var tydligen bara en önskedröm.
  Livet är tufft vet ej hur jag skall vända detta o hitta glädjen igen.

  Lite tur i kärlek är min önskan. Händer det ?

 4. Marre skriver:

  Gårdagen var hemsk. Jag bröt ihop totalt på jobbet, grät inne hos chefen och blev hemskickad.. seg dag och kvällen var helt galet mörk…

  Längtar tills det vänder..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..