ANNONS

Horoskop vecka 40, 2019

/

Planetaspekter vecka 40, 2019

Hearts, Valentine, Love, Romance, Holiday, Celebration

Känslor som ruvar under ytan

På tisdagen den 1 oktober kommer alla känslor fram! Med en kvadratur mellan kärleksplaneten Venus och skuggornas planet, Pluto, så kan undantryckta känslor komma upp till ytan. Något som stört i en kärleksrelation kan komma på tal igen eller en partner kan bita ifrån rejält för att han/hon känner sig åsidosatt eller dåligt behandlad.

Pluto framåt

På torsdagen den 3 oktober börjar Pluto röra sig framåt igen efter att ha varit retrograd sedan den 24 april. Plutos fundersamma, introspektiva förmåga kan ha lett till smärre genombrott på det personliga planet. Tankar och insikter som vi har fått under tiden som Pluto fått oss att vrida och vända på perspektiven gällande pengar, ekonomi, delade tillgångar och vår egen förmåga att förändra våra liv, kan efter den 3 oktober få fart framåt. Tankar kan förbytas i handling.

Merkurius in i Skorpionen

Samma dag, den 3 oktober, kommer även Merkurius att flytta in i Skorpionen. Information, fakta, detaljer och kommunikation och överenskommelser när det gäller just Skorpionens och Plutos ämnen kommer öka. Kontakten med psykologer eller personliga vägledare är en variant av det som kan ske eller intressera oss mer.  Samtal eller möten med ankpersonal för att hantera gåvor, skatter, arv och testamenten samt lån, är en annan variant

”Förnya och förändra” är det motto som ligger bakom det som sker.

Mars in i Vågen

På fredagen den 4 oktober flyttar Mars in i Vågen. Hur späckat kan det sociala schemat bli? Väldigt!

Nu kan det med hast planeras för förlovning, bröllop, jubileum och kalas av olika slag.

Om det är inredning, skönhet och design som varit aktuellt att ta hand om för hemmet eller i jobbet så kan tempot med att välja möbler, färgnyanser eller kreativ inriktning öka.

Mars för alltid med sig att man blir snabbare och att händelser sker, färgade av det stjärntecken som Mars besöker.

Det ska bli intressant att se vilka händelser som dyker upp på den politiska/diplomatiska agendan när Mars befinner sig i vågmästarens tecken.

Jag önskar er alla en forsatt fin lördag och en härlig kommande veckan!

Kramar

Helena

1
84

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00