ANNONS

Horoskop den 30 september- 6 oktober, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 40, 2019.

Girl, Posing, Sunglasses, Beauty, Beautiful, Hair

Väduren 21/3- 20/4

Dags att skaka hand med en ny affärspartner? Lördagens nymåne för med sig chansen att fira ett samarbete med en likasinnad under vecka 40. Alternativt kan du bestämma dig för att vända blad i kärlekslivet och starta på ny kula. De två turplaneterna i fin aspekt och din egen styrare i konjunktion till nymånen i lördags säger mig att du kommer gilla tempot och utveckligen under veckan som väntar!

Oxen 21/4-21/5

Nyheter om ett nytt arbete eller en målet att arbeta mot ett nytt tränings/hälsomål färgar din vecka. Du kommer känna dig fulltankad med energi och mod. Anledningen kan vara att du fått ett gott resultat på en tidigare satsning så att du ser storheten i din egen förmåga. Plötsligt kanske steget från att planer och drömma till att faktiskt GÖRA inte te sig så stort alls. Du är snabbare och modigare än vanligt under denna vecka!

Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt kärleksliv får en härlig nystart. Vibbarna är flirtiga och det som sker dig är roligt och spännande. Nymånen den 28 september ger dig, alternativt, nyheter om barn/fertilitet/graviditet eller chansen att göra något som du definierar som ”att nå en dröm”. Om du har önskat dig en chans att få leva på ett särskilt sätt eller arbeta med något som bara ger dig glädje så kan en chans att uppfylla detta dyka upp under veckan. Tveka inte- bara kör!

Kräftan 22/6-23/7

Mys hemma, landa i allt som sker dig, ta in alla dina känslor och reflektera över vad livet har gett dig hittills. Ditt hem är din borg under veckan som kommer. Goda nyheter om ett renoveringsprojekt eller chansen att byta boende kan dyka upp i hastig takt. Det ser positivt ut och adderar till känslan av att ditt mående startar där du bor och med de som du kallar för din familj.

Lejonet 24/7-23/8

Nymånen den 28 september ger dig chansen att ta nya steg när det gäller framtidsplanering och ditt kärleksliv. Detta färgar hela den kommande veckan. En partner och du kan ha viktiga samtal för att klargöra var ni står och vad ni önskar. Om du är singel kan veckan föra med sig en kontakt med en ny person, möjligen hörs ni först via nätet/sms. Varför inte testa onlinedating eller skicka iväg ett meddelanden till den där kompisens kompis som du tycker är så snygg? Du kommer ha massor av kontakter med personer via sms/mail och telefon. En eller annan weekendresa kan också komma att planeras in under de kommande veckorna.

Jungfrun 24/8-23/9

Wow, din ekonomi står verkligen i centrum för din veckas stora nyhetshändelse. Nyheter om mark eller fastigheter eller smartare möjligheter att använda din kunskap och talang öppnar nya vägar för dig. Du kan tjäna mer på det du redan äger och kan! Samtidigt så tycks du supertaggad för att ge dig själv lite mer kärlek i form av snygga kläder eller härlig inredningspryl.

Vågen 24/9-23/10

Med din styrarplanet i ditt eget tecken så utstrålar du karisma och det där lilla extra. Det som får folk att vända sig efter dig eller flirta med dig. Nyheter om ett onlineprojekt eller chansen att arbeta med högteknologi eller inom ett banbrytande område, ger dig tur. Du kan få chansen att dela dina kunskaper med andra likasinnade.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är lite mystiska krafter kring dig just nu. Drömmar på natten och din magkänsla kan ge dig vägledning som, faktiskt, verkar stämma! Du kan känna dig kallad att göra en förändring i arbetet, som följd. Någon som inte tidigare vågat erkänna sin kärlek för dig, kan träda fram under veckan.

Skytten 23/11-22/12

Du kan vara personen på alla läppar, eller på allas skärmar, under den kommande veckan! Vänner, bekanta och nätverk online kan vara anledning. En chef eller ”makthavare” kan notera det som sker och erbjuda dig en spännande utveckling inom ett nytt projekt där it eller onlinevärlden står i centrum. Med så mycket tur så kan det kännas som om du nått dina drömmars jackpot!

Stenbocken 23/12-20/1

En ny karriärmöjligheter kommer till dig under veckan. En framstående person inom sin bransch har haft ögonen på dig och nu är stunden då han/hon bestämmer sig för att hjälpa dig framåt och uppåt. Grattis! Du kan få ett erbjudande som du inte kan motstå men kanske kan du inte göra din nya plan officiell ännu på ett tag.

Vattumannen 21/1-18/2

Tankar och inspiration om ett annat liv väntar dig under veckan som kommer. En resa eller planerna på att bo i ett annat land kan inspirera dig. Om du har haft tankar på att vidareutbilda dig så kan veckan föra med sig en händelseutveckling av ansökningshandlingar som ska fyllas i i rask takt, alternativt nyheterna om att du accepterats vid ett universitet. Nyheter kan också ha att göra med dina möjligheter att undervisa om det du kan. Våga, gör det!

Fiskarna 19/2-20/3

Nystart startar ofta med att man ”ger upp”. Det är först då man kan se klart på nya möjligheter. Under veckan som kommer väntar besked och nyheter om hur du både psykiskt och fysiskt kan få en chans att börja om. Nyheter om en operation eller en spirituell satsning för att stärka ditt inre, väntar dig. Se det som en livschans för att ge dig själv bättre förutsättning i livet. Ett nytt du ska födas. Med fina aspekter mellan turplaneterna så kan nyheter om en ekonomisk överenskommelse eller utbetalning baserat på dina tillgångar (försäkring eller värde av ex en bostad eller fastighet du äger) samtidigt ge dig något att glädjas över. Livet känns lite tryggare på lång sikt.

1
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00