ANNONS

För 9 månader sedan…

/

… nyårslöften som gick i uppfyllelse?

Wish, Heart, Love, Decoration, Gift, Celebration

Hej kära läsare!

Så var det måndag och arbetsvecka igen. Det är också 9 månader sedan många av oss skålade in ett nytt år och dyrt och heligt lovade oss själva att under 2019 nå vissa mål.

Med tre månder kvar av året är det dags för en summering av vad som har åstadkommits sedan dess:

Vilka steg har du tagit för att uppnå hela eller delar av ditt slutliga mål?

Om du känner att du ”misslyckats” så kan den ovanstående frågan peppa upp dig. Ofta har man tagit många små steg innan man slutligen når slutmålet. När man därför ser tillbaka och ser att man faktiskt har gjort saker och att det därmed har HÄNT något så brukar man raskt bli på bättre humör.

De tre återstående månaderna av året kan innebära underverk- så håll fast vid ditt mål och ge det en nysatsning den här veckan.

Lördagens fina nymåne förde med sig både kraft och tur. Rid på den vågen och samla ihop krafterna. (Om livet känns/kändes lite svajigt eller känslosamt just igår, idag eller imorgon så är det bara Venus/Pluto-kvadraturen så lever ut sin energi- låt inte det få stoppa dig!)

Framåt och uppåt! Och, om du fightas med att nå vissa mål så kan det faktiskt hjälpa att göra visionen DUBBLELT så stor. Jag brukar göra det för att komma ur rutten av ”hur fasicken ska detta bli görbart”. Konstigt nog så får jag mer kraft av ett mål som är ännu större än det första.

Det känns som att starta ett nytt äventyr. Måste vara Skytten i mig som tilltalas av den tanken.

Siktar man mot stjärnorna så kommer man i alla fall till trädtopparna…

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

2
61

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00