ANNONS

Pluto framåt-horoskop så här påverkas stjärntecknen

/

Pluto framåt efter att ha varit retrograd sedan den 24 april 2019.

Leaves, Books, Color, Coffee, Cup, Still Life, Book

God förmiddag kära läsare!

Imorgon, på torsdagen den 3 oktober, vänder Pluto framåt igen. Pluto styr över stora pengar, delad ekonomi och psykologi och inre utveckling.

Så här påverkas stjärntecknen:

Väduren 21/3- 20/4

Med Pluto i din zon för karriär och långsiktig livsplanering så kan Plutos retrograd ha gett dig lite extra att bita i sedan i april. Vilken väg ska du ta? Nu kommer du nå klarhet och kunna trycka gasen i botten. Om du har behövt pengar eller en investerare till ett arbetsprojekt så kan du börja se tecken på att en sådan finns tillgänglig för dig. En högre chef eller beslutsfattare är redo för att ge dig grönt ljus.

Oxen 21/4-21/5

Med smarte, djupgrävande Pluto i den del av horoskopet som styr högre kunskap, utbildning och internationella upplevelser, så kan du nu ta dig an ett ärende som gäller juridik,studier eller utvärdering av en utlandsvistelse. Du är noggrann och har förmågan att samla viktig information. Detta upplyser både dig och gör det lättare för dig att föra talan i din egen sak/förklara din ståndpunkt för andra. Du kan vinna ett publishingprojekt eller ansvaret för ett coachinguppdrag tack vare Plutos hjälp i ditt horoskop.

Tvillingarna 22/5-21/6

Om du upplever att du har sugit på ramarna sedan i april och känt pressen av att inte ha koll på skulder, bidrag eller arv/gåvor och skatter, så kommer Pluto nu lätta på bördan. Plutos detektivförmåga hjälper dig att vända på stenar och se på ALLA alternativ som kan hjälpa dig att få ekonomi som du delar med någon annan, under kontroll.

Kräftan 22/6-23/7

Din relation till din kärlekspartner, kan ha känts som den gått lite på sparlåga sedan i april. Oklarhet eller brist på energi kan ha varit anledningen. Likaså kan ett partnerskap i företagande varit på bristningsgränsen eller präglats av dålig kommunikation. Med Plutos energi i framåtläge igen från och med torsdagen så kommer det bli lättare att ta sig an relationen genom att se djupare, bakom beteenden och ned på psykologisk nivå. Detta kan leda till genombrott.

Lejonet 24/7-23/8

Dina minnen kan ligga bakom rädslor för att leva fullt ut. Sätter du dig själv i andra hand för att först ta hand om andra? Och hur mår du av det? Vågar du inte följa dina drömmar för att du en gång fick höra att du ”aldrig” kunde uppnå vissa saker? Nu är du redo att ta dig an minnen och kommentarer från barndomen som du har anammat som din sanning. Det kan leda till en möjlighet att läka dig på en djup, emotionell nivå. Tips: Du är så mycket mer än dina minnen: nu kan du resa dig och skaka av dig allt som inte stämmer om din förmåga.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt kärleksliv eller den upplevelse du har av att få leva ut dina kreativa lustar, ger dig en nystart. Ett barn, eget eller i din närhet, kan vara den som får dig att få upp ögonen för liv, lusta och nöje igen. Ett samtal med en flirt eller kärlekspartner kan också vara det som förändrar allt. Om du har känt dig begränsad i hur du ska leva ut ditt hjärtas fröjd de senaste månaderna, så kommer det bli lättare att njuta av kärlek, sex, barn och kreativa satsningar nu.

Vågen 24/9-23/10

Problem eller oro för en förälder eller din boende/familjesituation kan ha präglat tiden sedan i april. Med Pluto i framåtläge så kommer du se möjligheter att förändra en lånesituation kring boendet eller samtala med en familjemedlem om ekonomi. Om en släkting eller familjemedlem är sjuk så kan en behandlingsform dyka upp som har potential att läka personen ifråga.

Skorpionen 24/10-22/11

Chansen att anmäla dig till en kurs eller utbildning, eller ge dig iväg på en workshop i en närbelägen stad kan dyka upp när Pluto vänder framåt. Om du har känt dig vacklande kring vissa livsval, sedan i april, så kommer Plutos framåtrörelse bidra till att du uppnår klarhet och äntligen känner att du hittar en framtidsplan som känns HELT rätt att satsa på nu. Nyheter om ett syskon och er relation kan också göra att du känner att ni får en chans att börja om på ny kula.

Skytten 23/11-22/12

Ditt ägande och kanske särskilt en lånesituation kring boende och/eller en fastighet har varit en knivig utmaning att lösa sedan i april. Vad du äger och hur du äger har troligen fått dig att fundera många vändor och kika in på bankernas amorteringskrav och återbetalningsvillkor. Är det dags att rensa i skåp och förråd och transformera sådant du äger till reda pengar? Eller bara kasta bort saker som du inte längre behöver och kanske bo på mindre yta istället? När Pluto vänder framåt kommer du kunna hitta en väg att tjäna mer pengar och få koll på lånesituation och delat ägande, vilket kommer öppna möjligheterna för dig. Kommission, bidrag, arv/förskott på arv/gåva eller ett nytt lånelöfte är olika sätt som detta kan visa sig på. Du kommer snart att få se att de efterlängtade lösningarna vad det gäller pengar och ägande, dyker upp.

Stenbocken 23/12-20/1

En stark inre transformationsprocess har präglat ditt liv sedan i april. Nu kan resultatet av den utvecklingen börja synas utåt också. Du kan känna att du är redo att visa världen var du har förändrat i livet. Att ett nytt du är redo att träda fram. Ett sätt kan vara att du satsar på en ny garderob eller gör dig beredd för en kroppslig make-over såsom att byta frisyr eller kanske göra ett skönhetsingrepp.

Vattumannen 21/1-18/2

Pluto är hemligheternas planet. Med Pluto i din del av horoskopet som just styr över det dolda så kan du få reda på sanningen om en situation eller en person. Något du har trott var sant, kanske visar sig vara en ren och skär lögn. Alternativ kanske din intution visar sig knivskarp när det gäller hur du ska agera. En person med både makt och kontakter kan träda fram som en beskyddande ängel och hjälpa dig och din ekonomi framåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Fiskarna beskrivs ofta som stjärntecknens egen Florence Nightingale, den evige gode samariten. Med Pluto i framåtrörelse i den del av ditt horoskop som styr över nätverk och välgörenhet så kan du känna att tiden är rätt för att ägna dig åt ett projekt som syftar till att göra gott för andra. Om du har haft drömmar om att nå ut med ett spirituellt budskap så kan sociala medier ge dig den där skjutsen som du letar. Satsa på en Facebook-grupp eller ett Instagramkonto? En person med ett stort följe och inflytande kan, alternativt, vilja ta dig och ditt budskap under sina vingar och hjälpa det att ta fart.

1
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00