Horoskop vecka 41, 2019

Planetaspekter vecka 41, 7-13 oktober.

Stamp, Characters, Label, Informant, Inform, Secrecy

Vecka 41 starta med nyheter som verkligen kan skaka om oss! Det är överraskande och kanske till och med chockande nyheter som kan påverka planer vi haft på att resa, studera eller hur vi hanterar pengar och ekonomi. Det är mötet mellan Merkurius och Uranus på måndagen den 7 oktober som är anledningen till all tumult.

Nytt kärlekshoroskop

På tisdagen den 8 oktober flyttar Venus in i Skorpionens tecken. Vi blir mer intensiva i vårt sätt att leva ut vår kärlek och vårt behov av närhet och intimitet. Det är mer ”sexigt” i luften när kärleksplaneten besöker passionerade och medsvepande Skorpionen. Kika in här i veckan som kommer för kärlekshoroskopet!

Kärlekstrubbel?

Med Venus i Skorpionen i opposition till Uranus, på lördagen den 12 oktober, så kan en kärlekspartner visa upp ett underligt beteende eller konstig sida. Helgen kan färgas av att han/hon säger något helt oväntat eller bestämmer sig för att agera på ett sätt som hen aldrig tidigare talat om.

Ge inte upp hoppet om kärleken! Aspekten är övergående och om några dagar så har den här energin blåst över.

Fullmåne i Vädurens tecken

Veckans sista dag, söndagen den 13 oktober, är det också dags för fullmåne. Med en fullmånen i Vädurens tecken så hamnar ”mig, mitt och jag” i centrum för fullmånens avslutande energierna. Solen och månen befinner sig i en knepig aspekt till Pluto. En process av självständighet kanske påskyndas eller en personlig plan ses över för att lyckas bättre, för att hemligheter eller dold information kommer fram. Saturnus som alltid är bra på att binda lite extra ris till våra ryggar kommer vara i farten.

Vad är det som kräver ett avslut med behov av omstart som till en början kan kännas så krävande och ansvarsfylld? Vilka inre känslor eller hittills dold information är det som kanske bidrar till det som sker kring fullmånen?

De goda nyheter kring den här fullmånen är att Merkurius och Neptunus öppnar upp för fantastiska samtal där både värme och förståelse finns med i bilden. Det ger oss hjälp och motivation att få tala fritt från hjärtat, eller lyssna till någon som gör det.

Och så det bästa av allt, räddaren i nöden Jupiter! Jupiter befinner sig i en superfin aspekt till Solen och månen vid fullmånen. Och det räddar dagen, eller fullmånens effekter!

Som en skänk från ovan så kan någon träda in med hjälp eller en nya möjligheter när/om vi ser oss om efter en ”helt ny väg”. Detta kan kännas som att en räddande ängel kommer in och bara fixar fram en ny lösning.

Det är bara att tacka och ta emot!

Det är mycket Pluto/Skorpionenergier under perioden. Det är slitsamt när man måste lära sig att se livet på ett nytt sätt. Som att bryta upp för att kunna landa, eller gå igenom en operation för att må bättre, eller se en behovet av en psykologisk läkeprocess i ögonen.

I oktober kan mycket ske för vi manas på att förändra våra liv, spana in i vårt inre, uppmärksamma hemligheter, rädslor och lögner, lämna det gamla och, på ett sätt, låta det dö. Då befrias vi från gamla bojor och kan andas och starta på nytt igen!

Tufft men oj, så givande. Räds det inte! Det är i våra motgångar vi finner fröna till vår framgång.

Jag önskar er alla en givande och stark vecka!

Kramar

Helena

www.helenabiehl.com

 1. Åh. Stämmer SÅ BRA DETTA. Läste detta nu. Men har hela veckan grävt u det förflutna och stött på folk som jag bett om ursäkt för osv diskuterat vänligt och släppt saker osv. Jätteskönt. Känner hur mkt insikter som kommer till mig på löpande band och hur ödmjuk jag blivit.
  Det är så SKÖNT med förlåtelse och släppa taget om saker som tyngt en.
  Försöker hitta jobba i sthlm nu och boende därefter. Hoppas hoppas nån vill SE mig och ge mig chansen snart…!
  Hade ett bra möte med en i min stad och han sa att han ”ser mig, och VILL hjälpa mig komma rätt…” och hade jobbfunderingar som kan passa mig. Han är en sån med många bollar i luften. Så, jag börjar iof vela nu om jag ska stanna här ändå… och vänta med sthlm… 😳🤨

 2. Oj vilken spännande vecka. Känner redan att den är intåg. Tankar kommer till handling.
  Tack🙏😇❤️

 3. Lotta skriver:

  Hej!
  Blir orolig inför måndsgen vad för nyheter kan det vara? Personliga eller på ensamhällelig nivå?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..