Horoskop den 7-13 oktober, 2019

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 41, 2019.

Beautiful Girl, In The Park, Throwing Leaves

www.helenabiehl.com

Väduren 21/3- 20/4

Har du fått lite nya idéer kring hur du vill förnya ditt arbetsliv eller förändra dina ambitioner och planer inför framtiden? Jepp, nu är Pluto med dig! Undvik dock att ta något avgörande beslut på måndagen. Slutresultatet kanske inte blir som du tänkt. Fullmånen på söndagen ger dig ett veckoslut som präglas av både press och kanske en känsla av ”påhopp” eller hemlighetsmakeri bakom din rygg på jobbet. Samtidigt har du turplanetens stöd och kan få goda nyheter gällande ditt kärleksliv, boende/familjeliv eller dina barn.

Oxen 21/4-21/5

Har du viktiga papper att signera? Eller en ansöka att skicka iväg eller ta ställning till? Dina aspekter antyder att juridiska papper kan ha ”fått fart” efter en längre tids väntan. Undvik då måndagen och satsa istället på dagarna kring fullmånen på söndagen. Till helgen kan du känna ett stort behov av ensamhet. Dags att göra lite eget healingarbete genom att förlåta och släppa? Goda ekonomiska nyheter i samma veva kan göra att du känner att du med gott samvete kan unna dig en kortare resa eller lite lyx i tillvaron.

Tvillingarna 22/5-21/6

Kärlekslivet och, kanske, tanken på en graviditet, är sådant som ger dig glädje, hopp och nöje under oktober. Du kan ta ett stort steg i en kärleksrelation. En stressig situation på jobbet eller din ekonomi kan få dig att svettas på fredagen och lördagen. Sån tur då att fullmånens fina aspekt till Jupiter verkar föra med sig ett kul kalas eller annat rolig social händelse under helgen!

Kräftan 22/6-23/7

Tankar på en ny typ av boende upptar kanske dina tankar. Är din partner eller familj med på noterna? Du når ett målsnöre i din karriär eller livsstruktur, på söndagen. Du har arbetat och hoppats på det som sker i ett halvårs tid och nu händer det! Det finns viss stress kring arbete, kanske måste du kavla upp ärmarna ännu lite högre och ta i mer. Eller så beter sig någon väldigt missunsamt mot dig när de får höra om din framgång. Personen kan vara din kärlekspartner.

Lejonet 24/7-23/8

Undvik att skriva viktiga dokument eller förhandla om pengar på måndagen. Söndagens fullmånen för med sig bättre aspekter för att skriva under papper eller skaka hand. I slutet av veckan kan du känna av pressen att slutföra ett arbete som kräver ALLT av dig. Du fixar det! Inom några dagar från fullmånen på söndagen kanske du beger dig iväg på en resa. Lite hipp som happ dyker det upp. Åk om du kan för återhämtning och njutning utlovas!

Jungfrun 24/8-23/9

Mot slutet av veckan kan nyheten om en oväntad utgift ta dig på sängen. Men lugn, du kommer känna av din familjs stöd i samband med fullmånen på söndagen. Nyheter om ett familjerelaterat ärende såsom ett nytt boende eller en gåva i form av pengar kan dyka upp och rädda dagen. Många nya möjligheter som rör ditt hem och dina familjerelationer kommer visa sig under vecka 41 och 42.

Vågen 24/9-23/10

Energiplaneten, Mars, befinner sig i ditt tecken och du får mängder gjort och utstrålar karisma och gott självförtroende i överflöd! Använd tiden fram till och med mitten av november med att ta nya kliv i livet eller ge dig sjutton på att lösa något som oroat dig. Söndagens fullmåne för med sig en transformativ process när det gäller ditt kärleksliv eller relation till en affärspartner. Det verkar som om dessa personer berättar om nyheter som gör dig glad. Kanske är du redo för att göra en förändring i ditt boende. Låt dig då inte nedslås om det till en början verkar svårt att få ett nytt lån eller genomföra en försäljning. Det väntar dig många förändringar och händelser kring ditt boende i december och januari.

Skorpionen 24/10-22/11

Äntligen händer det grejer! Med din styrare Pluto nu i framåtrörelse så kan den tröghet du känt av sedan i april, bli ett minne blott. Söndagens fullmånen för med sig nyheter eller behovet av att ta hand om ditt arbete eller hälsa. Kanske är det dags att göra de där årliga rutinkontrollerna hos läkaren eller börja äta och träna regelbundet? Samtidigt kan ett riktigt drömscenario i ditt arbetsliv äga rum. Goda nyheter om pengar och inkomster, särskilt kring ett utlandsärende/publishing, utbildning/undervisning eller juridik, kan vara anledningen. Låt dig dock inte stressa om du behöver ta ett viktigt beslut i jobbet dagarna kring fullmånen.

www.helenabiehl.com

Skytten 23/11-22/12

I oktober ser du bevis på att det börjar röra sig mot positiva siffror på ditt bankkonto. Pengar ÄR på väg mot dig på flera olika sätt. Och ännu bättre blir det från och med december då ett helt år av mer pengar, tillgångar och överflöd väntar dig! Fullmånen på söndagen kan bli en väldigt romantisk historia för dig- en ny relation kan starta eller en nystart med en stadig partner, äga rum. Kanske börjar det hela med en resa till en mysig ort? Alternativt kan du få en chans att satsa på något som verkligen är ett passionerat intresse såsom chanse att få leva ut en livsdröm eller arbeta mer kreativt. Nyheterna kan också markera en viktig vändpunkt på en fertilitetsresa som du startade för ett halvår sedan.

Stenbocken 23/12-20/1

Så mycket spännande är på gång i din karriär! Det ser ut som du har samtal, i hemlighet, kring en ny anställning eller ny tjänst på ditt arbete. Det verkar som du snart kan berätta om saken, officiellt. Fullmånen på söndagen aktiverar din zon för hem och familj. Nyheter om ditt boende, såsom att renovera eller köpa/sälja hem/möbler eller inreda en ny arbetshörna där hemma är exempel på händelser som kan bli aktuella. Alternativt så kan en träff med familjemedlemmar som du inte sett på länge få hela helgen att glittra av lycka. Håll ett getöga på mobilen för det fall att något på jobbet dyker upp eller du får en återkoppling kring en arbetsintervju. En Stenbock släpper aldrig sin plikt…

Vattumannen 21/1-18/2

Du lockas av frihet, äventyr och andra länder nu! Det är faktiskt mycket möjligt att du befinner dig på resande fot eller att du har ett lass av böcker på nattduksbordet för att öka dina kunskaper inom ett nytt ämne. Nyheterna om ett kontrakt eller avtal kan läggas på ditt bord under slutet av veckan. Dubbelkolla med en jurist eller bankman innan du skriver under någonting. Och skriv inte under senare än den 20 oktober. Till helgen kanske du lockas av att se mer av din närmaste bygd och ger dig iväg på en liten weekendtrip till en närbelägen stad. En vän eller syskon kanske gör dig sällskap. Det ser verkligen HÄRLIGT ut!

Fiskarna 19/2-20/3

Utnyttja måndagen till att göra en sista satsning på fina kläder eller skönhetsvårande produkter. Tankar kring pengar och hur du kanske kan göra ”mer” nytta av det du äger, såsom att belåna ditt boende eller skriva ett fördelaktigt testamente för dina arvingar eller skatteplanera smartare, ger dig flöde och goda nyheter i oktober. Fullmånen på söndagen färgar veckans sista dagar och ger dig en chans att nå ett beslut gällande just pengar, skulder, lån och bidrag. I samma veva kan du få ett besked om pengar som gör att du känner att du uppnått det du önskat. Uppdraget utfört!

www.helenabiehl.com

  1. Wow vågen 😇🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..