ANNONS

Kärlekshoroskop 8 oktober- 1 november, 2019

/

Venus i Skorpionen- så här påverkas stjärntecknens kärleksliv

Men, Women, Apparel, Couple, People, Happy, Love, Pet

Väduren 21/3- 20/4

Mmmm, kärleksplaneten flyttar rakt in i din sexiga, passionerade del av horoskopet. Piffa dig lite extra med fina underkläder, en härlig doft och ta ut svängarna med din partner. En singel kan träffa någon som känns väldigt passionerad och så där ögonblickligt spännande. Det är hemligheter över allt också så kanske är det en hemlig relation som inleds… Stadgade: Dra er tillbaka och ta hand om er på en plats där ingen kan störa. Nu är det närhet och bara ni som gäller.

Oxen 21/4-21/5

Vad letar du efter i en partner, om du är singel? Och vad behöver du av din partner om du befinner dig i en stadig relation? Nu kan du få det du önskar antingen du attraherar en ny person in i ditt liv eller ser att din partner gör allt för att du ska vara nöjd. Kärlekslivet är på dina villkor när Venus besöker ditt seriösa kärlekshus. Ditt sociala liv kommer också få en härlig skjuts av Venus. Du kan få flera härliga bjudningar, kalas eller firanden att se fram emot. Njut av denna period!

Tvillingarna 22/5-21/6

Kan man få en nyktrare inställning till kärlekslivet? En mer praktisk och nedtonad attityd? Jodå, och den kommer nu. Med Venus i ditt sjätte hus för service och tjänster så kanske det inte är så där mest blommande romantiskt. Istället känns det tryggt. Varför? Därför att du och en partner, eller en ny person, motiveras av att ni ska kunna hjälpa varandra som ett team. Nu är också en tid då du och partner kanske tar varandra i handen och bestämmer er för att få koll på alla dagliga måsten och er hälsa. Gemensamma träningsrundor, en ny diet eller en smartare inställning till hur ni kan vinna mer kvalitetstid, väntar. Singlar: håll utkik på ställen som gynnar just detta, ordning, reda, plikter och hälsosamma mål. På gym, jobb, möten med kollegor eller anställda eller till och med i väntrummet hos läkaren, psykolog eller spirituell rådgivare kan du plötsligt träffa kärleken.

Kräftan 22/6-23/7

Hösten gör sitt inträde men för dig kommer den inte bli det minsta kall. Med Venus i ditt flirtiga och nöjeslystna hus kan detta bli en tid då du reser, flirtar med fler än en person (oops!) eller blåser liv i din relation igen. Nyförälskelsevibbarna är höga antingen du möter en ny person eller fokuserar på din partner mer än vanligt. Detta kan bli sexigt, hett och superkul!

Lejonet 24/7-23/8

Mysig, tryggt och ombonat är orden för den här perioden. Nu kan dina behov av trygghet uppfyllas. Ditt hem blir din borg och också din plats för att uttrycka och känna kärlek. Överraska din partner med en fin supé i hemmet när barnen lagt sig, tala om känslor, drömmar och behov. Nu kan du verkligen uppleva en känsla av att kärlekslivet är gott och tryggt och att ni kommer närmare varandra. Om du är singel, tacka då ja till att inbjudningar som sker i hemmiljö, eller firanden av familjelivet (giftermål, dop eller liknande) och lyssna till din mammas kärleksråd. En familjemedlem kan vilja introducera dig till en ny person- våga tacka ja!

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt sociala liv kommer bli bubbligt och livligt! Du och en partner kan få ett hektiskt men väldigt roligt schema för att göra kortare weekend-resor, möta upp med vänner eller gå en kul kurs tillsammans. Nu handlar allt om mental stimulans och du kommer tala från hjärtat, vilket gör att din partner slipper leka gissningsleken. Du säger helt enkelt bara vad du vill ha. Som singel är det också en enorm fördel att klart och tydligt berätta vad du önskar dig i en relation. En vänskapsrelation kan utvecklas till något mer när du inser att ni har så många gemensamma intressen och åsikter. Och så lätt för att prata med varandra!

Vågen 24/9-23/10

Dags att skapa lite guldkant på tillvaron? Med Venus, som älskar sensualitet och la dolce vita, kan detta bli en mycket lyxig tid. Du och en partner kanske sätter gemensamma budgetmål för att nå en härlig dröm, såsom en mysig resa eller större inköp. Du som befinner dig i en relation kommer se till att dina värderingar och din relation verkligen går ihop. Annars kanske du är beredd att göra en förändring. Singlar kommer prioritera att känna sig sedda och trygga på ett sätt utöver det vanliga. Läs: Får du inte det du vill ha, tänker du inte ödsla din tid!

Skorpionen 24/10-22/11

Nu börjar en härlig tid för dig. Med Venus i ditt eget tecken är det som om tur, flöde, uppmärksamhet och kärlek knackar på din dörr. Du kommer utstråla den där känskan man har när livet flyter och när man är nyförälskad. Inte undra på att du kommer få fler uppskattande blickar än någonsin! Detta är ett klassiskt tecken på att en ny kärlek kan träda in i ditt liv eller att en partner kommer göra allt för att du ska vara nöjd och glad.

Skytten 23/11-22/12

Nu kan en hemlig attraktion börja blomstra till något mer. Du behåller det troligen för dig själv från resten av världen ett tag till. Kanske för att den du träffar önskar det, eller för att du ännu inte är fri… Med Venus i ditt avslutande hus kan du som just lämnat en relation känner att du verkligen kan släppa, förlåta och glömma det som varit och istället gå framåt i livet. Nu är en bra period för att göra upp en lista på kvaliteter som du önskar dig av en ny partner. Visualisera och affirmera för att attrahera rätt person.

Stenbocken 23/12-20/1

Oj, kittlar det plöstligt till i magen när du tittar en … eh, vän, i ögonen? Jo, nu kan det hända! Du kanske inser att ni har precis allt gemensamt och att, jo, det finns någon sexig kemi mellan er också! Denna period gynnas vänskap mer än något annat. Stadgade kan behöva lite mer utrymme i sitt eget liv vilket gör att par kanske delar på sig för att ägna sig åt sina intressen på skilda håll. Sedan möts ni upp och berättar för varandra om era upplevelser under dagen. Lite avstånd och frihet i relationen, skapar mer attraktion och spänning. Onlinedating gynnas så singlar kan finna en kärlek via en chatt, Tinder eller annat datesida på nätet.

Vattumannen 21/1-18/2

Nu vill du prata med din kärlekspartner om gemensamma planer och ambitioner för framtiden. Stabilitet och, framförallt, en realistisk väg för att nå era gemensamma mål, är det som lockar dig. Venus befinner sig i din karriärzon vilket gör det till en ypperlig tid för att blanda kärlek och jobb. Ta med din älskling på jobbevent eller, om du är singel, spana lite extra om du åker iväg på konferens. En paus för att gå till kaffemaskinen på jobbet kan också bjuda på spännande möten… Singlar kan möta någon som har hög status inom sitt yrke och på ett eller annat sätt anses som en expert eller chefstyp. Förvånas inte om du känner dig dragen till någon som är flera är äldre än du själv och som ger intryck av att vara väldigt konservativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Venus i ditt internationella, utåtriktade hus kan ge dig en ny syn på din kärlekspartner. En resa, eller djupa samtal om livet tillsammans, kan vara det som får dig att hitta en ny förståelse för honom/henne. Venus i det här huset gynnar att resa med en kärlek, eller att träffa en ny person på en utlandsresa eller från ett annan land. Personen kan attrahera dig för att det är som en ny värld öppnas för dig när ni är tillsammans. Han/hon har gjort så mycket i sitt liv och har så mycket att lära dig. Det kan mycket väl vara en lärare, advokat, författare eller någon som arbetar inom reseindustrin som får dig som singel på fall i höst.

0
46

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00