Motståndet mot flöde kan finnas i lådor och skåp

Frigör energi och få fart!

Afternoon, Beverage, Break, Clean, Cup, Cozy

Hej kära läsare!

Jag skriver sent idag. Anledningen är att jag gör en väldigt rolig grej, som ett led för att öka ekonomiskt flöde i mitt liv.

Jag borde göra detta väldigt mycket mer ofta!

Jag rensar ut ALLT som jag inte

1) älskar

2) tillåter mig att spara av rent sentimentala skäl (dock finns det givetvis en gräns för hur mycket det känslomässiga förrådet får ta- en resväska/kartong. Inte mer)

I övrigt åker allt ut.

Det är en rent religiös upplevelse att se glädjen i ansiktena på de som får ta över kläder och saker. Samtidigt som jag signalerar till universum att jag är redo för nytt flöde i form av saker och möjligheter.

Jag känner mig på suberbra humör och känner hur hemmet får mycket bättre energi när jag tittar in i garderober som bara innehåller ordning och reda och de plagg som verkligen behövs.

Venus är min/Lejonets/Lejonascendenters livsstruktursplanet. Venus är förskönandets och balansen planet.

Jag har verkligen gått igång med Venus när planeten nu besöker just zonen för hem och känslomässig trygghet för de ovan nämnda i fet stil. Nu ska det bli fint och hemmet rent från energitjuvar.

Nu ska jag fortsätta rensandet och till kvällen planerar jag att, nöjd, sitta ned i ett städat, organiserat hem och bara NJUTA.

Jag önskar er alla en fortsatt underbar dag!

Kramar

Helena

 1. Sofia skriver:

  Det är så skönt o rensa ut o få ny energi 🤗 trevlig helg ❤️

 2. E skriver:

  Tack för en bra astrologi blogg, lärt mig så otroligt mycket från dig! Tacksam!

  Jag undrar en sak, ser att i november kommer SN göra en konjuction till min asc (den är i stenbocken) och NN kommer göra en konjuction till min dsc (den är i kräftan)

  Vad kan detta innebära?

  Tack på förhand 🙂

  Kram Ella

 3. Vad kul! Jag har också rensat men än så länge bara bland sociala medier och jag har rensat lite bland alla konton jag följer.
  Zonen för hem och känslomässig trygghet är det hus 4 du menar då? Jag har ac i lejonet men för mig är venus ännu bara i hus 3. Jag är också väldigt sugen på att rensa bland både kläder och prylar men väntar på den sista puffen av ork för att ta tag i det :)
  Intressant inlägg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..