Redo för lite härliga datum?

Titt framåt!

Gothic, Fantasy, Dark, Woman, Female, Young, Beauty

Kära läsare!

Det fina med astrologi är ju att man kan titta framåt i tiden. Planettabellerna löper ju för de närmaste 9000 (!) åren så det finns alla chanser att få reda på vilka aspekter som kommer uppstå mellan planeterna.

Är ni redo för lite extra fina datum att notera i kalendern?

Det är ju snart dags för fullmåne (bringar alltid upp starka känslor) och sedan den annalkande Merkurius retrograden som de flesta av oss brukar närma sig med skräckblandad förtjusning.

Jag har tittat in i november och har sett ut några guldkorn:

Fredagen den 8 november är en dag som tack vare att Solen och Saturnus möts i en sextil, ger oss exceptionella gåvor när det gäller att skapa en trygghet och stabilitet i livet. Kreativiteten är dessutom på TOPP!

Fullmånen den 12 november, i Oxen, äger rum samtidigt som Mars och Jupiter befinner sig en sextil till varandra. WOW! Lycka och flöde! Fullmånen i sig är för övrigt en riktig liten ädelsten. Kontrakt och överenskommelser glittrar som guld i solen och det vi gör/hur vi agerar har möjligheten att förvandlas till något som skänker oss en enorm känsla av trygghet.

Fredagen den 22 november flyttar Solen in i optimistiske Skyttens tecken i en hel månads tid.

Fredagen den 22- måndagen den 25 november är fullkomligt MAGISKA för kärlekslivet. Turplaneterna, Venus och Jupiter, möts i en konjunktion i positive Skyttens tecken. Allt känns möjligt, spännande och som om någon vevat över oss med en trollstav. Det doftar nystart! Och en lyckosam sådan.

Och så säger de att november är den mest trista av månader…

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

PS Vill du anmäla dig till mitt astrologiska nyhetsbrev så kan du göra det HÄR. Jag mailar dig då i början av varje vecka (om inte annat aviseras) om den efterföljande veckans planetaspekter. Välkommen!

  1. Sussie skriver:

    Ser lovande ut men tyvärr så tror jag inte på att det blir som du skriver.

  2. Kamila skriver:

    Tack för det …. hoppas på att det blir så som du skriver.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..