ANNONS

Fredagstarot 11 oktober 2019

/

Tarot- ditt meddelande från korten väntar på dig!

fre 11 okt 2019

Vilket kort väljer du? Scrolla ned för uppåtvända kort och ditt budskap >>>>

fred 11 okt 2019

Från vänster

Ess i Bägare:

Bägaren på kortet svämmar över av kärlek och medkänsla. Idag kan du få känslan av att du står i det härliga flödet av glädje och kärlek. ALLT kan kännas som kärlek idag.

Idag kan bli en viktig dag då du bestämmer dig för att öppna ditt hjärta och bara följa dina känslor. Det behöver inte bara vara på ett kärleksmässigt plan. Du kan också känna att du är redo för att ta emot omtänksamhet, knyta an till andra människor och lyssna till din magkänsla. Ett ess antyder att något nytt kommer in i ditt liv. Som ett erbjudande till dig. Men det är upp till dig om du ska tacka ja till att utvecklas mer både spirituellt och emotionellt.

Var redo för att ta emot en ny typ av relation in i ditt liv, och hjärta. Antingen det rör sig om en ny kärlekspartner, en ny vänskap eller en ny familjemedlem (ett ess i bägare kan betyda nyheter om fertilitet/graviditet och födelse). Njut av det härliga flödet av blommande kärlek, nya sätt att känna lycka och, kanske, ge uttryck för en kreativ förmåga som du älskar att ägna tid åt. Det ditt kreativa sinne föder idag kan ge dig oerhört stor tillfredsställse. Du kommer också notera att ju mer du ger, desto mer får du tillbaka. Dela din omtänksamhet och glädje med andra för att smitta dem med din härliga energi!

3 i Mynt:

Det här kortet symboliserar värdet av att arbeta tillsammans som ett lag. Stenhuggaren på kortet behöver arkitekterna råd och tvärtom, för att kunna bygga färdigt katedralen. När du arbetar med andra, påminn dig om värdet som alla tillför för att slutföra en arbetsuppgift eller sjösättande av en idé. Kortet symboliserar vikten av att noggrant planera för att åstadkomma något som du, troligen, nyligen bestämde dig för. Kortat bekräftar att du har alla kunskaper och den erfarenhet som krävs för att lyckas. Tvivla inte på dig själv och din förmåga!

6 i Bägare:

Glada och kärleksfyllda minnen från din barndom kommer tillbaka till dig idag. Du kanske möter en gammal barndomsvän eller ungdomskärlek idag, eller besöker dina gamla trakter eller det område som kännetecknar din barndom. Det finns så mycket glädje i de minnen som nu dyker upp. Du känner glädje och tacksamhet för allt det fina du bär med dig. I en relation, vänskaplig/familjär eller kärleksmässig, så kommer den att präglas av energin i kortet. Du är redo att släppa gammalt groll och återupptäcka barnets glädje kring livet och dina relationer. Mer lek, mindre ansvar! Idag kan du tillbringa mer tid med barn eller hänge dig med barnslig glädje åt ett intresse eller att dansa och leva ut din inre glädje. Ett härligt varmt, kort!

1
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00