Horoskop vecka 42, 2019

Planetaspekter 14-20 oktober 2019.

Fantasy, Beautiful, Dawn, Sunset, Sky, Cloud, Women

Sådär lagom festlig måndag

Okej, ibland känns livet inte toppen. Särskilt märkbart är det man möter motstånd från någon som tycks ha makten att styra ens liv. Det kan vara en äldre person i ens närhet, en chef eller en samhällelig funktion eller myndighet.

På måndagen den 14 oktober möts Solen och Pluto i en kvadratur. Den här måndagen ska man inte förvänta sig hjälp från någon av ovanstående personer eller inrättningar. Likaså är det ett klokt att råd att avhålla sig från att vädra ett känsligt tema under måndagen. Särskilt gällande relationer och pengar.

Superdag för inspiration!

Vilken tur att tisdagen ger oss mycket gladare, positiva vibbar! Med kommunikations och nyhetsplaneten, Merkurius, i en trigon till Neptunus så är detta en väldigt stark dag för att ägna sig åt att fokusera lite mer på att ge, fantisera och visa medkänsla när man uttrycker sig. Eller att låta vackra tankar om kärlek och drömmar genomsyra en skapande process, om man vill använda dagen till något mer kreativt. En kreativ musa kan visa sig!

Vad är det som kommer fram?

Lördagen den 19 oktober för med sig en lite ”deckar-spännanden” energi. Merkurius och Pluto slår sig samman i en vinnande sextil. Merkurius befinner sig i Skorpionens tecken, Plutos eget tecken. Nu kan viktiga upptäckter och insikter göras kring delad ekonomi och pengar. Men helgen kan även bjuda på upptäckter eller lättandet av hjärtan kring relationer och psykiskt mående. Det som varit dolt kommer fram i ljuset,

Vi får en riktning!

Söndagens fina Venus/Saturnus-sextil lovar att sprida en känsla av framtidstro och LUGN i kärlek och arbete. Nu infinner sig en känsla av att satsningen som vi har gjort gällande dessa områden, har varit väl värd sin ansträngning. Alternativt, om relationen eller sällskapslivet inte känts helt kul på sistone, så kommer helgen motivera oss att anstränga oss för att det ska förändras till det bättre.

Helgen bjuder på visionen av en riktning och väg i livet som känns stabil och som lovar att hålla. Det enda som krävs är att vi håller vår del av dealen och kontinuerligt arbetar för både kärlek och karriär.

Basic, basic, men till helgen blir påminnelsen kristallklar.

Jag önskar er alla en härlig kommande vecka!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..