ANNONS

Horoskop 14-20 oktober, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 42, 2019.

Beautiful, Smile, Girl, Woman, Happy, Young, Portrait

Väduren 21/3- 20/4

Någons kontrollbehov kan driva dig till vansinne på måndagen. Använd tisdagen till att fokusera på att lyssna in din kärlekspartner. Om du är singel kan en omedelbar attraktion leda till ett hett möte… Till helgen känner du dig lugn i att du vet vilken väg du ska välja i kärlekslivet framöver.

Oxen 21/4-21/5

Du kan uppmärksamma något som alla andra tycks missa, på måndagen. Du genomskådar något eller någon. Notera det hela och lägg det till handlingarna för användning en annan dag. Ta hand om dina energier och din godhet på tisdagen. Du är så inspirerad att du riskerar att ge bort för mycket av din tid och kraft till någon annan. En härlig reseplan med din älskade eller dina närmaste peppar dig under helgen.

Tvillingarna 22/5-21/6

På måndagen kan någon provocera dig. Medvetet. Fall inte för det! Satsa på att lyssna inåt och unna dig lite brainstorm grundat på dina inre vision, på tisdagen. Under helgen, en situation som involverar pengar och arbete ger dig en känsla av att ha hittat en ny, lovande väg.

Kräftan 22/6-23/7

Tro inte på allt du hör på måndagen. Bekräfta fakta genom att göra lite egna efterforskningar först. Följ flödet och din magkänsla på tisdagen. Nyheter om ett barn/fertilitet och/eller ett festligt event ger dig framtidstro och hopp under helgen. Kärleksvibbarna är härliga och varma!

Lejonet 24/7-23/8

Undvik att fastna i en diskussion om pengar eller boende och känslor på måndagen. Deklarera bara helt lugnt att ni inte delar samma åsikt. Punkt. Låt dig inspireras av kreativitet och din intutions röst på tisdagen. Till helgen får du upp ögonen för något i din karriär som känns så himla bra och tryggt. Pengar och koll på läget, ja tack!

Jungfrun 24/8-23/9

Något från det förgångna, en känsla eller ett minne, hugger tag i dig på måndagen. Ge dig tid att ta in varför det berör dig så mycket. Du kan läka en viktig del inom dig. Dina spirituella antenner är uppe för maximal mottagningsnivå på tisdagen. Läskigt eller bra? En kurs, workshop eller utbildning kan vara på tapeten under helgen. Den öppnar nya vägar för framtiden.

Vågen 24/9-23/10

Du slits mellan dina plikter och din familj och ditt hem på måndagen. Tips: Du hinner bägge delar om du tar en sak i taget. På tisdagen, fakta och inspiration flyter ihop till ett perfekt scenario som ger dig en skjuts framåt när det gäller ekonomiska planer. På lördagen får du goda vibbar gällande pengar, ditt hem och din familj. De ger dig skäl att känna lugn och tilltro till att du är på rätt vägen framåt. Allt kommer bli bra!

Skorpionen 24/10-22/11

På måndagen ser du igenom en mycket skicklig bluff. Som inte annan ser. Nöj dig med att du VET. På tisdagen, fokusera på att förmedela en känsla genom bilder eller grafik som du vill övertyga någon på en presentation eller vid en intervju. Ett kommunikationsprojekt eller studiesatsning ger dig chansen att lysa som en stjärna under helgen. Du är någon att räkna med!

Skytten 23/11-22/12

Ett negativt besked kan först göra dig lite deppad på måndagen. Du är före din tid. Ha tillit till att det finns bättre möjligheter för dig och dina visioner! Släpp plikterna på tisdagen och fokusera på att istället bara dela med dig av DIG, din energi och ditt privatliv när du talar med kollegor eller vänner. En hemlig plan eller nytt projekt gör dig alldeles rosig av glädje under helgen. Det här kommer att bli så himla (ekonomiskt) bra!

Stenbocken 23/12-20/1

Stå över skitsnack och hugg i ryggen på måndagen. Du är bättre än så. På onsdagen, skriv ett ”call out” i sociala medier eller skicka ett förslag till en spontanträff med nya kontakter. Du får så mycket kraft och inspiration av att samverka tillsammans med likasinnande. Det är möjligt att ni alla kan stråla samman redan till helgen. Prata planer, idéer och projekt som ger dig en underbar framtidskänsla.

Vattumannen 21/1-18/2

Inre rädslor eller dåliga minnen stoppar dig på måndagen när det gäller en väldigt bra idé som du bär på. Tips: Du fixar det här! På tisdagen samarbetar ditt intellekt med din intuition på ett nästan övernaturligt sätt. Du är ostoppbar och utvärderar fakta och känslostämningar som en riktig maskin! En ny framtidsplan gror inom dig under helgen. Det här ser riktigt, riktigt lovande ut!

Fiskarna 19/2-20/3

Håll dina kort nära hjärtat på måndagen. Du har funderingar och planer som ingen annan bör ta del av ännu. Din klarsynthet på tisdagen hjälper dig att uppmana någon som kanske stoppat huvudet i sanden. Säg sanningen på ett kärleksfullt sätt. Det kan bli förlösande för den som får höra dina ord. Nya visioner och idéer som kanske kommer via kontakter eller vänner under helgen, ger dig ett lugn i bröstet. Din berömda intution vet att det som dyker upp öppnar upp för en trygg och realistisk väg framåt.

0
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00