ANNONS

Merkurius trigon Neptunus

/

Omtänksamma, kärleksfulla vibbar i luften

Valentine, Valentines Day, Pink, Winter, Cookies

Kära läsare,

Ni kanske har noterat att jag allt som oftast skriver lite senare på vardagarna. Anledningen är att jag har ett lite lugnare schema, arbetet med webbkurserna är klara, och jag prioriterar min hälsa. Långpromenad är det bästa sättet att starta dagen. I ur som skur.

Nu fyller jag på med min gröna smoothie. Eller grön och grön, den är snarare blåbärsblå. Men ändå. Hälsosamt och skönt.

Idag känner jag mig verkligen i fas. Alla jag möter har leenden på läpparna och temat att ge kärlek har återkommit i mina samtal under dagen.

Man har alltid att vinna på att ge. Det kan aldrig gå fel när man ger kärlek och omtanke. Visst, man ska inte bli dum och låta sig utnyttjas. Men när man har ett val tycker jag att kärlek och omtanke alltid vinner. Det är rent trolleri hur snabbt den fina energin kommer tillbaka som en boomerang till en själv också.

Vi närmar oss Solen-i-Skorpion-tider och det är en sådan där härlig, intensiv månad för att fokusera på lagen om attraktion, manifestation, andlighet och vardagsmirakel. Jag ser fram emot den tiden!

Nu ska jag lyssna på ett webinarie för jobbet och sedan börja fokusera på kommande horoskop som ska skrivas.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig, kärleksfull dag!

Kramar

Helena

0
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00