ANNONS

Fokus inåt

/

Den inre kapaciteten är så mycket större än vi tror.

Thankful, Thanks, Grateful, Thank You, Message

Kära läsare,

Jag befinner mig i en fas då jag aktivt djupdyker i ALLT för att öka min känsla av 100 %:ig förmåga. Jag matar mina tankar med ”jag-kan-känsla”, jag visualiserar, jag lyssnar på hypnos/positiva suggestioner, jag skriver lappar till mig själv, jag ändrar lösenord som passar min energi, jag tackar för allt fint jag har…

Jag gjorde samma sak inför starten av mina webbkurser i september 2018.

Det finns något som kallas ”new level, new devil”. Det märks av återkommande för mig. Så fort jag tar ett stort steg och lyckas med något, når jag en ny nivå. Där och då behöver jag peppa upp mig till max för att våga ta mig till nästa nivå.

Varje nytt inkomststeg ger mig en prövning av detta. ”Kan jag lyckas igen”?

Svaret är ju helt klart, JA. Man kan lyckas med allt som man kan känna in att man klarar OCH sedan agerar i enlighet med inre vägledning.

Så nu gör jag det. Powerboostar/peppar till MAX, tackar och GÖR.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig, peppande onsdag!

Kramar

Helena

0
56

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00