Den romantiska helgen som väntar…

Härliga Venusaspekter!

Love, Romance, Together, Men, Women, Couple, Hug

God Morgon!

Jag sitter och tittar framåt i den astrologiska kalenderna. Det väntar oss härliga Venus-aspekter under helgen som kommer och även ytterligare under den kommande veckan.

Venus och Neptunus närmar sig sitt trigonmöte och det kommer märkas av under helgen/dagarna lördagen den 19- måndagen den 21 oktober.  Det kan kännas både förtrollande och lite lätt overkligt det som väntar.

Nyhetsbrevet på gång!

Jag är sen med mitt nyhetsbrev den här veckan. Jag ska skriva det idag eftermiddag. Om du väntar så vet du varför…

Okej, dags att sätta fart här vid tangenterna!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

  1. Fina Helena! Vill bara nämna hur väl dina ord och astrologiska förutsägelser stämt för mig på sistone. Horoskopet för veckan som avslutades med fullmånen i väduren, stämde kusligt bra allting (är jungfru), och inspirerad av dina ord om en romantisk helg nu 19-21a (här på bloggen och i ditt nyhetsbrev) tog jag mod till mig och gick på en dejt igår. Dina ord, ”förtrollande och lite lätt overkligt” blev mitt i prick. Jisses vilken dejt! Jungfrun tillåter sig sällan att sväva på rosa moln, men idag kan jag inte hjälpa att göra det. Wow, vilken romantisk helg jag fick. Så tacksam och överraskad! Nu håller jag tummarna för att även min ekonomi kommer på någorlunda rätt köl framöver, det du skrev om större summa pengar/bidrag/lån i relation till skorpionen låter lovande, för jag inväntar precis detta. Ser fram emot ännu mer passionerad, intuitiv och energisk skorpion energi framöver. Och det är alltid lika spännande att se vilka insikter som en retrograd bjussar på. Varm kram till dig och tack för allt du delar med dig av i astrologins fantastiska värld! /Veronica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..