Horoskop vecka 43, 2019

Planetaspekter den 21 oktober- 27 oktober

Couple, Kiss, Together, Kissing, Romance, Tenderness

Oerhört romantisk dag

Måndagen den 21 oktober ger oss ett planetmöte mellan Venus och Neptunus som är så fint. De möts i en gynnsam trigon. Deras möte kommer påverka dagarna innan måndagen också så helgen den 19-20 får en riktigt harmonisk och lycklig aspekt över sig.

Venus styr över, bl a kärlek, och Neptunus över drömmar, vardagsmagikänsla och förmågan att känna in andras behov och tankar. Detta gynnar alla former av sociala sammankomster, kärleksmöten/samtal och planer för framtiden. Passa på och använda helgen och måndagen till att ge mer tid och uppmärksamhet åt din kärlekspartner eller närmare familj och vänner. Det kan bli rent magiskt!

Solen flyttar in i Skorpionens tecken

Där Solen flyttar in, belyses de områden som styrs av det respektive tecknet.

På onsdagen den 23 oktober flyttar Solen in i Skorpionens tecken.

Med Solens ljus på allt som Skorpionen styr över så kommer det undermedvetna, det dolda, hemligheter, forskning och vårt inre få mycket uppmärksamhet. Nu kan bli den rätta tiden att ta tag i ett inre problem eller begär som man bär på. Det är en ypperlig tid för att göra en detox både för kropp och själ.

Skorpionen styr även över större pengasummor som ofta kommer i klumpsummor såsom lån, bidrag, kommission eller arv och gåvor. Allt vad gäller gemensam ekonomi kan komma upp gör samtal och granskning.

Och så är det Skorpionen och kärlekslivet. Skorpionens intensiva, passionerade hjärta är snabbt till handling. Med Solen (som styr över kärleksfulle Lejonet) i sitt tecken kommer sexlusten att öka och kärleksakten bli högintressant.

Naturligtvis påverkas alla stjärntecken på olika sätt men detta är de ämnen som Skorpionen kommer bringa fram i ljuset under månaden som följer.

Astrologkonsultationer, andeutdrivning, drömtydning och healing och spåtanter blir mer spännande att tala om, enligt min åsikt, när Solen befinner sig i Skorpionen. Jag tycker alltid att jag ser och hör mer om just dessa i ämnen under oktober/november.

Venus och Pluto- kärlek och passion

Veckans sista planetmöte, på lördagen den 25 oktober, är ytterligare ett härligt kärleksdatum. Venus och Pluto möts i en sextil på 21 grader i Skorpionen resp Stenbocken.

Om du är singel så kan onsdagen- söndagen bjuda på ett möte med en ny person. Någon som är så där djup och passionerad som du trodde bara finns på film. Det här kan kännas rent karmiskt.

För er som befinner er i en relation så kan Venus och Pluto hjälpa till att öka djupet i era band till varandra. Kanske talar ni öppet och sårbart om hur ni upplever kärleksrelationer, vilket leder er till en ny nivå. Kanske är ni redo att ta ett gemensamt steg framåt såsom att flytta ihop, ta ett gemensamt banklån för ett stort inköp tillsammans eller satsa på att bli gravida. Eller skriva testamente eller gåvobrev.

Helgen i vecka 43 kan kännas omvälvande. Som ett stort modigt kliv som man alltid kommer minnas som en milpunkt i relationen och/eller livet.

Jag önskar er alla en mysig lördag och en kärleksfull, härlig kommande vecka!

Kramar

Helena

 

 1. Ja, det stämmer så väl att medier/nyhetsrapporteringen speglar de närvarande energierna. Brukar också roat notera det :) Läste ditt inlägg här ovan och sen scrollade jag vidare på Instagram, vad dyker upp i New York Times flöde? Jovisst, ett långt intervjureportage med en känd häxa. Så häftigt att detta vidsträckta område får utrymme i stora dagstidningar. <3 /Veronica

 2. Maria skriver:

  Hej!
  Är det den här helgen som vi är i nu som kan bli omvälvande? Det står vecka 42 men resten handlar om vecka 43?

  Vänligen Maria

 3. Kamila skriver:

  Mycket intressant vecka!
  Hoppas att det ordnar sig för mig………efter långt tid lidande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..