Årshoroskop 2020

Vad som väntar under 2020.

Fireworks, Rocket, New Year'S Day, New Year'S Eve

Kära läsare,

Nu är det den där tiden på året igen- dags för mig att förbereda årshoroskopen för alla stjärntecken.

Det är ett roligt, om än tidskrävande arbete.

Jag siktar som vanligt på att publicera årshoroskopen 2020 med start i början av december. Ett tecken/vardag. Allt som allt publicerat över cirka 2,5 vecka.

Som den Jupiter-fantast jag är så är det givetvis en favorit att få titta efter var turen och de nya, möjligheterna finns. Det ger en så bra vägledning att titta till det lite större, årliga perspektivet. De allra flesta, astrologiintresserade eller inte, brukar känna igen något i det som Jupiter säger är indikerat för året, och vad som faktiskt sker.

Saturnus kommer byta tecken under 2020 också. Hej-då utmaningarna i Stenbocken!

Så, det är vad som står på min agenda idag. Efter en tredje sömnlös natt. Men nu har jag inget annat val än att bita ihop och köra på. Jag har i alla fall försökt peppa upp humöret genom att använda locktång och rejäl sminkning. Alltid lite roligare att se ett ”levande” ansikte än skuggan av en vålnad, ha ha.

En bieffekt av min trötthet igår var att jag skrev att Solen flyttade in i Skorpionen igår. Detta var naturligtvis inte korrekt. Det är idag som Solen flyttar in i Skorpionen. Jag är ledsen för den missen.

Så. Rätt ska vara rätt.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

  1. Tack snälla för allt du skriver, längtar efter dina uppdateringar.

    Bästa hälsning JM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..