ANNONS

Fredagstarot 25 oktober 2019

/

Tarotkort för dagen!

Playing Cards, Cards, Player, Distribute, Tarot

Då var det fredag och dags igen för tarotkort. Jag vet att detta är superpoppis!

Ni vet hur man gör… Här kommer korten.

fre 25 okt 2019

fred 25 okt 2019

Från vänster:

Världen:

Kvinnan på kortet går från en fas till en annan. En cirkel sluts nu. Du känner glädje, stolthet och lättnad över att du har fullbordat något viktigt. Det kan vara en dröm som gått i uppfyllelse eller en satsning som krävt stor insats av dig, under en längre tid, som når sin fullbordan: En utbildning kan bli klar, ett tufft arbetsprojekt gå i mål, ett barn kan födas eller så tar du det officiella klivet mot något som ditt hjärta önskat länge såsom ett bröllop eller en förlovning. Ta dig tiden att bara vara i detta läge och njuta av allt som du har lyckats med! Rusa inte direkt vidare utan att först ha vilat och solat dig i glansen av allt det fina som sker. Om du, alternativt, har ett mål eller en dröm, som inte riktigt nått i mål så är det här kortet ett budskap om att du är riktigt, riktigt nära nu. Ge inte upp! Du är snart i mål!

Ess i Svärd:

En ny våg av tankar och idéer sveper in i ditt liv. Var beredd på att ta in nya perspektiv. Svärdet symboliserar framgång och att man gör något med kraft. I bakgrunden av kortet syns bergstoppar som antyder att du kan komma att behöva lita till din mentala styrka för att ta dig framåt. Men du har alla chanser att nå framgång med det som du startar nu. Följ en ny väg och lita till din påhittighet. Du uppmanas att starta ett nytt projekt där alla dina idéer och kreativitet får fullt utlopp. Anmäl dig till en skrivarkurs, satsa på ett kommunikativt jobb eller köp biljetter för att resa.

Page i Mynt:

Pagerna står för nya energier som kommer in i vårt liv. Det är ännu ett frö men om du fortsätter kan det gro och ge dig en skörd. Page i Mynt hänför sig till pengar, tillgångar, mark, ägande, fysisk hälsa och karriär. Idag kan du så det första fröet till något nytt inom ditt sätt att hantera eller attrahera pengar. Din förmåga att förstå överflöd och rikedom kan få en nystart. Likaså hur du tar hand om din karriär och dina kunskaper. En stark positiv känsla råder över dagen och det som sker. Plötsligt ser du möjligheter som fyller dig med hopp och glädje! Page i Mynt visar sig som en påminnelse om att du ska slipa dina kunskaper i den riktning som du känner glädjen. Om du håller i din dröm och bestämmer dig för att lyckas, så kan idag vara den dag som blir den officiella startdagen för din resa. Testa något nytt, lär dig något nytt idag! Du kan, alternativt, få ett meddelande om att ingå ett partnerskap eller välja en ny karriärväg. Det är så spännande och nytt för dig- men den vägen kallar på dig! Våga utforska den för du har alla förmågor som krävs för att lyckas och nå framgång!

1
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00